Bodrum Gündem

Son Dakika Bodrum!!! Mehmet Kocadon Kemal Kılıçdaroğlu Görüşmesi Tamamlandı…

Son Dakika Bodrum!!! Mehmet Kocadon Kemal Kılıçdaroğlu Görüşmesi Tamamlandı…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon görüşmesi tamamlandı. 8 Belediye Başkan Adayı Pazar günü saat 12:00’de Ankara’ya çağırılıyor…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için üç yıldan bu yana çalışmalarını sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu ile bu gün saat 19:00’da bir araya geldi.

Mehmet Kocadon Bodrum Gündem‘e özel Kılıçdaroğlu ile görüşmeleri konusunda şu bilgileri verdi; “Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştük. Bu güne kadar yaptığım çalışmaların raporunu kendisine ilettim. Nerede sorunumuz var, sıkıntımız var anlattım. Yerel Seçimler ile ilgili görüşlerimi dile getirdim. Dikkatle beni dinledi. Raporlarımı titizlikle inceledikten sonra yeniden görüşmek istediğini söyledi. Sayın Genel Başkanımızın uygun gördüğü bir tarihte yeniden görüşeceğiz ve karara bağlayacağız…”

CHP Genel Merkezinden güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı olan Taner Uslu, Ali Öztürk, Mustafa Saruhan, Refik Ülgen, Ahmet Aras, Recai Seymen, Mehmet Özalın, Kemal Güneri Ankara’ya davet edilecekler ve her biri ile görüşmeler yapılacak. Kesin kararın ise Salı günü verileceği bildiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.