Bodrum Gündem

Hediyelerinizi Buradan Satın Alırsanız Gençlerimizin Eğitimine Katkınız Olacak…

Cumhuriyetle gelen özgürlüklerin savunucu olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)’nin 22. Geleneksel Yılbaşı Şenliği OASİS’te başladı. El emeği, göz nuru ürünler görücüye çıktı…
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Her yıl olduğu gibi bu yılda Oasis AVM’nin ev sahipliğinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Bodrum Şubesi ve Mey Flower tarafından organize edilen “22. Geleneksel Yılbaşı Şenliği” Oasis Kapalı Otopark’ta başladı.
21-24 Aralık tarihleri arasında sabah 10:00’dan, akşam 18:00’e kadar açık olan “22. Geleneksel Yılbaşı Şenliği”nde el emeği göz nuru hediyelik ürünlerden, özel tasarım giyeceklere, örgü işlerine, özel tasarım seramiklere, kitaplara ve ev yapımı yiyeceklere kadar birçok ürün stantlarda yerini aldı. Burcu ve İbrahim Gökalp ikilisinin canlı müzik performansları da şenliğe renk kattı.

ÇYDD Bodrum Şubesi Başkanı Meral Saraçbaşı ve Cumhuriyetle gelen özgürlüklerin savunucusu olan ÇYDD’nin gönüllüleri etkinliğin sorunsuz bir şekilde sürmesi için canla başla çalışırken, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Saraçbaşı “Yılbaşı Şenliği”nin 22’incisi Oasis’in de 20’inci yılına denk geldi. Kurulduklarından bu yana bize destek oldular. Kadın emeğine verdiğimiz desteğin 22 yıldır sunulması çok güzel. Yılbaşına girerken el işi ürünler alıcılarını bekliyor. Çok renkli bir şenlik oluyor. Bu yıl çocuklarımız için de çok güzel etkinliklerimiz var. Yiyecek içecek stantları çok renkli. Ayrıca 2’nci el kitap satışı da var. Onlar da bu yıl çok güzel bir stantla katıldılar. Katılan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Türkan Saylan’ın ışığıyla çıktığımız bu yolda dilerim daha çok gencimize, çocuğumuza ulaşabiliriz…” dedi.

Yaptığı tahta oyuncaklar ile dikkatleri üzerinde toplayan ve yıllardan bu yana tahta oyuncak üretimi yaparak “Gönenç Atölye Tahta Oyuncak” markasını yaratan yazar ve usta zanaatkar Oral Gönenç bu yılda ÇYDD’nin şenliğinde el emeği ürünleri ile yerini aldı.

Diğer yandan okunmuş kitapların satıldığı stantdan elde edilen gelirin de ÇYDD’ye bağışlanacağı ifade edildi.
Şenlik, 23 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.