Bodrum Gündem

Bizim Bütün Projelerimiz İnsan Odaklı…

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan, seçim çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet Halk Evleri Derneği Bodrum Şubesi’ni ziyaret etti. Saruhan’ı dernek binasına gelişi sırasında Şube Başkanı Mehmet Girgin ve derneğin öğretmenleri tarafından karşıladı.

Bodrum Gündem Haber

Resmi kuruluş aşamasında kurucu başkanlığını üstlendiği Cumhuriyet Halk Evlerini ziyaret eden Başkan Saruhan “31 Mart’ın ardından görevi aldığımızda bütün projelerimiz öncelikle insan odaklı ve çağdaş projeler olacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi ise koşulsuz her zaman önceliğimiz olacak…” dedi.

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan’a Cumhuriyet Halk Evlerinin geldiği noktayı ve çalışma sistemini anlatan Girgin, Bodrum’un, en yoğun göç alan yerlerden biri olduğuna dikkat çekerek, göç ile gelen insanları yerel yaşamla nasıl kaynaştırabileceklerini düşündüklerinde derneğin temellerini attıklarını söylerken, bu süreçte Saruhan’ın verdiği desteklerin de önemli olduğunu belirtti.

Girgin, “Gençlerin ve kadınların eğitimine de önem vermeye başladık. Onların buradaki toplumla kaynaşmasını sağladık. Çocuklarımız, gençlerimiz çok yetenekli, onlara destek olmak ve gelişimlerini görmek bizleri mutlu ediyor, umutlandırıyor…” dedi.

19 Mayıs’ın 100 Yılında Çocukları Samsun’a Götürme Sözü Verdi…

Mustafa Saruhan, Cumhuriyet Halk Evlerinde eğitim gören çocukları 19 Mayıs 1919’un 100. yıl dönümünde Samsun’a gönderme sözü verdi. Saruhan, “Ektiğimiz bu tohumların fidan olduğunu, ağaç olup meyve verdiğini görmemiz bizleri mutlu ediyor. Onlar için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu nedenle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı, ülkemiz adına çok önemli olan 19 Mayıs 1919 tarihinin 100. yıldönümünde, Cumhuriyet Halk Evleri Derneği’nde eğitim gören çocuklarımızı Samsun’a göndererek, bu kutlamalara katılmalarını sağlamanın sözünü veriyorum…” dedi.

Saruhan, Bodrum için heyecanla, umutla çalışmak ve meclis üyesi arkadaşlarıyla en iyi hizmeti vermek için hazır olduklarını da dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.