Bodrum Gündem

Kanunsuz Her Girişimde Önce Ben Sesimi Yükselteceğim…

Bodrum’da yıllardır rant için talan edilen koyları ve kıyıları koruma mücadelesi veren denizciler, CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’a “Bu mücadelede sizi de yanımızda görmek ve bunun sözünü almak istiyoruz…” mesajı verdi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un ilk denizcileri Cafer Paşa ile Kızılhisarlı Mustafa Paşa’nın torunu olduğunu ve denizlerde büyüdüğünü anlatan Ahmet Aras da “Hiç kimsenin sözcüsü değilim, kimseye gebeliğim yok. O nedenle gönül rahatlığıyla size söz veriyorum. Bodrum’da kanunsuz her girişimde önce ben sesimi yükselteceğim…”dedi.

Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve dernek üyeleriyle bir araya gelen CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, denizcilerin yerel yönetimlerden beklenti ve taleplerini dinledi.

Bodrum’da ve Türkiye’de turizmin tek kaynağı olan denizlerin, arıtma tesislerinin yetersizliği nedeniyle hızla kirletildiğine işaret eden Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz yerel yönetimlerin bu sorunu görmezden geldiğini ve çözüm üretmediğini söyledi. Demiröz, “Denizi kaybettiğimiz takdirde turizm yönünden her şeyi kaybederiz. Bunların çözümü için yetki büyükşehirde. Ama yereldekiler de bu sorunları görmezden gelmemeli ve çözüm için çalışmalı. O nedenle sorumluluğun başka bir kurumda olduğunu söyleyen anlayışın değişmesini, gerekirse hükümet nezdinde girişim yapılmasını ve hatta devlet politikası haline getirilmesini istiyoruz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.