Bodrum Gündem

CHP’li İlçe Başkanları Ahmet Aras ve Ekibinin Yanında Tek Yumruk…

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, geçmiş dönemlerde görev almış ilçe ve belediye başkanları, meclis üyeleri ve CHP’ye emek veren duayenlerle kahvaltıda bir araya geldi. Aynı gün, Bodrum’un yeşil mahallesi Bitez’i de dolaşan Ahmet Aras, Bodrum’un tüm yerel değerlerini birer ‘marka’ haline getireceklerini belirterek, Bodrum’un her mahallesini Bodrum kimliğine yeniden kavuşturmanın sözünü verdi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi’ni yönetirken, bugüne kadar Bodrum’a hizmet vermiş isimlerin tecrübe ve birikimlerinden yararlanacak. Aras, bu düşünceyle, Bodrum CHP’nin geçmiş dönem ilçe ve belediye başkanları, meclis üyeleri ve parti duayenleriyle Kumbahçe’deki kahvaltıda bir araya geldi. Aras, “Sizlerin desteği benim için çok önemli. Beni sürekli yönlendirmenizi ve eleştirmenizi bekliyorum. Buna ihtiyacım var. Bodrum Belediyesi’ni sizlerle birlikte yöneteceğiz. Önümüzdeki 5 yıllık çalışmamızla beraber, Bodrum’da artık herhangi başka bir partinin ismi geçmeyecek. Size bunun sözünü veriyorum. CHP’li Bodrum Belediyesi Türkiye’ye ve dünyaya örnek olacak.” diye konuştu.

CHP Bodrum Geçmiş Başkanları Osman Öneş, Kerim Cangır, Rezzan Karahan, Erhan Topanoğlu, Duran Öztürk, Okan Özsu, Durmuş Ali Öztürk, Recai Seymen, Bodrum geçmiş dönem Belediye Başkanı Mazlum Ağan, Bitez son Belediye Başkanı İbrahim Çömez ile birlikte CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan Ahmet Aras ve ekibinin yanında tek yumruk oldu…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.