Bodrum Gündem

Bodrumlular Bahar Festivallerine Doyacak…

Bodrumlular Bahar Festivallerine Doyacak…

Bodrum’un dört bir yanı baharın bin bir rengi ile uyanırken Pınarlıbelen, Kızılağaç ve Çiftlik Mahallelerinde festival hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bahar Bodrum’a bereketi ile gelmeye devam ediyor. Yarımada genelinde aktivitelerin ardı arkası kesilmezken bu yıl iki mahallede ilklere imza atmaya hazırlanıyor.

İlk olarak 21 Nisan Pazar günü Pınarlıbelen Mahallesinde yeni seçilen muhtar Abdullah Başol tarafından organize edilen 1. Bahar Şenliği yöresel sanatçıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde yöre kadınlarının el emeği ürünlerinin yer alacağı kermese çocukların kendi yaptıkları uçurtmalar gökyüzüne de baharın renklerini katmaya hazırlanıyor. Muhtar Abdullah Başol, Pınarlıbelen sınırları içinde yer alan Musa Gölbaşı’ndaki etkinliklere güzel bir hafta sonu geçirmek üzere Bodrumluları davet ediyor.

Bir diğer etkinlik ise Kızılağaç ve Çiftlik Mahallerini içine alan Muğla İl ve Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü öncülüğünde 27-28 Nisan’da yapılacak olan Zeytin Çiçeği Festivali.  İki gün sürecek olan festival Yalı Çay Bahçesinde gerçekleşecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.