Bodrum Gündem

Aras “1 Mayıs, Emeğin Yüceliği İçin Mücadele Verenlerin Günüdür…”

Aras “1 Mayıs, Emeğin Yüceliği İçin Mücadele Verenlerin Günüdür…”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Emeğin ve kutsal alın terinin bayramı kutlu olsun” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Başkan Aras, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, emeğin, işçinin ve alın terinin bayramıdır. 1 Mayıs; hak, adalet, kardeşlik, dayanışma, özgürlük ve barış çağrısıdır. Herkes için daha iyi çalışma koşullarının yaratılması, sendikal hakların sağlanması, iş hayatında ayrımcılığa son verilmesi ve insan onuruna yakışır bir çalışma hayatı ve emeğin yüceliği için mücadele verenlerin günüdür.

Bizler, işçilerimizin alın teri ve emeği olmadığı taktirde, Bodrum için kurduğumuz hayalleri gerçekleştiremeyeceğimizin bilincindeyiz. Yaptığımız ve yapacağımız her hizmette, emekçi kardeşlerimizin döktüğü alın terini her şeyin üzerinde tutarak, Bodrum’un tüm değerlerini, tüm güzelliklerini onlarla birlikte büyüteceğiz.

Bu duygularla, bütün emekçilerin ve çalışanların bayramını kutluyor,  1 Mayısları özgürce kutlayabilmemiz için geçmişte büyük mücadeleler verenleri ise en derin saygılarımla anıyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.