Bodrum Gündem

Anneler Günü İçin Yürüdüler…

Anneler Günü İçin Yürüdüler…

Bu yıl 3. Sü gerçekleştirilen “Anneler Günü Doğa Yürüyüşü”ne yaklaşık 300 kişi katıldı. Gürol, Birol ve Hürol İnan kardeşlerin annelerinin anısına 2017 yılında başlattıkları yürüyüş  Dağbelen Mahallesi’ndeki Leleg Yolu Parkuru’nda gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

BODOSK kurucularından, Harita ve Kadastro Mühendisi Hıdır Çam’ın önderliğindeki yürüyüşte katılımcılara parkur hakkında bilgi verilirken yürüyüş boyunca boyunca şiirler okundu, şarkılar söylendi.

Gürol İnan, anneleri Nazmiye İnan anısına bu yıl 3. Sü gerçekleştirilen yürüyüş ile ilgili olarak “2017 yılında kaybettiğimiz annemiz Nazmiye İnan adına bir farkındalık yaratmak amacıyla kardeşim Hürol’un öncülüğünde böyle bir projeyi başlatmıştık. İlk ikisini Çamlık’ta yapmıştık. Bu yıl da Leleg Yolu üzerinde 3 kilometrelik bir yürüyüş hattını Hıdır Çam’ın rehberliğinde gerçekleştiriyoruz. AKUT Bodrum ekibi de bizimle birlikte ve güvenlik önlemlerini alıyor. Herkesin Anneler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren yürüyüş, başladığı yerde sona ererken katılımcılara lokma, su ve kuruyemiş ikramı yapıldı. Ayrıca Anneler Günü anısına yüzlerce gül fidanı dağıtıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.