Bodrum Gündem

Bodrum Sağlık Vakfı Avrupa Standartlarında Üretim Yapıyor

Bodrum Sağlık Vakfı öğrencilerinin ürettiği tekstil ürünleri ve seramikler Avrupa standartlarında olduğu için TUİ 10 bin çanta siparişi verdi. TUİ’nin baş rehberi ve yaklaşık 25 rehber Bodrum Sağlık Vakfını ziyaret ettiler, hayran oldular…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

TUI Rehberleri ve Baş Rehberi ile birlikte TUI Servis Müdürü Roger Wellington Bodrum Sağlık Vakfı ziyaretinde bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri eşliğinde vakfı dolaştılar. Yapılan eğitim ve üretim çalışmalarını yerinde inceleyen 25 kişilik TUİ grubu, vakfın çalışmalarından çok etkilendiklerini belirttiler. Öz cam mozaiklere hayran olan TUİ rehberlerinden biri, engelli gencin bitirmek üzere olduğu Bob Marley’in cam mozaik portresini hemen satın almak istedi.

Bodrum Sağlık Vakfı’nın Ürettiği çantalar ve Seramikler Avrupa Standartlarında…

Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya yaptığı açıklamada “Bu ziyaret bizim için çok anlamlı. Biz bir sivil toplum örgütüyüz. TUİ’de bölgemizin en büyük tur operatörü. Avrupa’dan gelen misafirlerimizi burada memnun etmek için emek harcıyorlar. Bizi fark ettiler. İşbirliğimiz de gün geçtikçe gelişiyor. Bizler de bu işbirliğini ve bu gün gerçekleştirdikleri ziyareti çok önemsiyoruz. İki sebebi var. İlki bölgede önemli bir ekonomik girdi yaratan bir firmanın bize yardımcı olması. İkincisi ise TUİ gibi bir firma ile iş yapmaya başladığımızda, biz kendimizi akredite olmuş gibi kabul ediyoruz. Kurumsal firmalar birlikte çalıştıkları firmaların işleyişlerine ve özüne bakıyorlar. Bir eksiklik var mı? Kaygı duyulacak bir konu var mı? Diye kontrol ediyorlar. Uzunca süren ziyaretler ve görüşmelerin sonunda bizimle çalışmaya karar verdiler. Şimdi 10 bin adet çanta siparişi verdiler. Eğer bu ilişkiyi onların standartlarında sürdürebilirsek eğer seneye 500 bin sipariş alabiliriz…” dedi.

Bu Sadece Ticari Bir Alışveriş Değil…

Akkaya sadece çanta siparişi almadıklarını, böylelikle Avrupa’ya da açıldıklarını kaydederek konuşmasını şu şekilde tamamladı; “TUİ ile işbirliği yapan Bodrum Sağlık Vakfı’nın Avrupa’da diğer büyük firmalar ile de işbirliği yapabilmesinin yolu açılmış oluyor. Bu sadece ticari bir alışveriş olmayacak. Buradaki engelli öğrencilerimiz için Avrupa kapısı da açılmış olacak. Türkiye’de de bu işleri en az Avrupa kadar iyi yapılabildiği de gösterilmiş olacak. Bodrum’u ve ülkemizi Avrupa’ya tanıtmış olacağız…”

Bodrum Engelliler Vakfına Bağışta bulunacaklar…

TUİ Baş Rehberi de çok önemli bir konuyu dile getirerek, Bodrum Sağlık Vakfı ile işbirliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

TUİ’nin Baş Rehberi “1 Eylül Barış Gününde TUİ ile birlikte Bodrum Dans Kulübünün organize ettiği bir etkinlik düzenlenecek. Bodrum Engelliler Vakfı öğrencileri de burada davetlimiz olacaklar. Bu gece düzenlenen etkinlikten elde edilecek gelirin bir kısmı da Bodrum engelliler Vakfı’na hibe edilecek…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.