Bodrum Gündem

Öğretmenlerimiz Masa Tenisinde Türkiye Üçüncüsü…

Öğretmenlerimiz Masa Tenisinde Türkiye Üçüncüsü…

MEB tarafından öğretmenler arasındaki birlik ve beraberliğin sportif etkinliklerle arttırılması ve okullar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen Masa Tenisi Öğretmenler Kupasında Bodrumlu öğretmenler Türkiye 3. Sü olarak bronz madalyalarını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un elinden aldılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

81 ilde düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası’nın final heyecanı 23 Kasım’da sona erdi. Bodrumlu öğretmenlerden oluşan takımımız Türkiye üçüncüsü oldu.

21-30 Ekim’de yapılan İl müsabakalarının ardından bölge yarışmaları da 4-12 Kasım’da sona eren Türkiye Öğretmenler Kupasında 23 Kasım’da da finaller sona erdi ve kazananlara kupaları teslim edildi.

Finale katılan 64 takımın kıyasıya mücadelesi sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Katılımlarıyla Düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası sahiplerini buldu. Erkeklerde 1.İstanbul,  2.Adana ve Bodrumlu öğretmenlerden oluşan Muğla da  3.  Olurken  kadınlarda 1.Elazığ 2.Ankara 3.Batman İli Oldu.

Ankara’da devam eden final müsabakalarının tamamlanmasının ardından 23 Kasım’da yapılan kupa törenine, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile spor federasyonlarından yetkilileri katıldı.

Ankara’da yapılan ve 8 bölgeden takımların katıldığı final müsabakalarında dereceye giren Bodrum Öğretmen Takımından İngiliz Kültür Koleji Kurucusu Erdal Balcı  sosyal medya hesabından 3. Cülük kupası ardından sosyal medya hesabından başarılarını  “Türkiye Öğretmenler Kupasında Türkiye Üçüncülük kupasını Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK takdim ettiler. Ne mutlu bize. “ cümleleri ile dile getirdi.

Bodrumu Türkiye finallerinde temsil eden ekip; Erdal Balcı, Murat Nazlı, Ümit Yekrek, Bedri Beniz, Ertan Güzel, Mehmet Ünal ve Mustafa Uludoğan’dan oluşuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.