Bodrum Gündem

Sevil Aslan Erol’un Babası Kalbine Yenik Düştü…

Sevil Aslan Erol’un Babası Kalbine Yenik Düştü…

Maride Cafe İşletmecisi Sevil Aslan Erol’un babası Mehmet Ali Aslan geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

1948 Mardin doğumlu Mehmet Ali Aslan,  02 Aralık Pazartesi günü Bodrum’da kalp krizi geçirdi. Bodrum Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Ali Aslan’ın kroner yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildi.

Evli ve iki çocuk babası Mehmet Ali Aslan bugün tedavi gördüğü Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Sabah ambulansla Bodrum’a getirilecek olan Merhum Mehmet Ali Aslan, 05 Aralık Perşembe günü (yarın) Bitez Mahallesi Gülsevim Rüşdü Kaynak Caminde kılınacak ikindi (saat 15:40)  namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Bitez mezarlığına defin edilecek.

“Ben Hep Babamın Kızı Oldum…”

Sevil Aslan Erol, babasının vefatının ardından sosyal medya hesabından şöyle duygusal bir veda yazısı paylaştı :; “Ben hep babamın kızı oldum.
Ailede kime bisey olsa kıyamadım ama en çok babama kıyamadım. Akın hep dalga geçerdi kız çocuğu işte babasına kıyamaz diye.En çok babama dayadım sırtımı iyi günde kötü günde hep yanımda olacağını bildim çünkü.
Vee bir gün ki çok değil 3 gün önce kalp krizi geçirdi aniden , ibre terse döndü.Babam kaydı gittii gözümün önünden..Anladım ki aslında büyümemişim, ben 3 gün önce o hasta olduğunda büyüdüm. Kolumu kanadımı kırdı ve bıraktı beni.
Ama bu dünyaya ;
hak yemez, herkese iyilik yapan,naif ve kötülük bilmez biri geldi veee gittiiiii.”

Bodrum Gündem Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.