Bodrum Gündem

Bodrum Cumhuriyet Halk Evleri Yeni Dönem Başkan ve Yönetim Kurulu Belirlendi

Bodrum Cumhuriyet Halk Evleri Yeni Dönem Başkan ve Yönetim Kurulu Belirlendi

Bodrum Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi Olağan Genel Kurulu 28 Ocak 2020 Salı günü gerçekleştirildi. CHE yeni dönem başkanlığına Mazhar Karakaya seçildi. CHE Yönetim Kurulu ve üyeleri; “Biz büyük bir aileyiz…” ilkesinin daima yaşayacağını tekrar etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi Olağan Genel Kurulu yeni dönem Başkan ve Yönetim Kurulu oy birliği ile seçildi. Her zaman olduğu gibi belirlenen günde yeterli çoğunluğu sağlayarak olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Hoşgörü, barış ve coşku ile gerçekleştirilen tek listeli seçimde kurucu ve önceki CHE Başkanı Mehmet Girgin “Cumhuriyet Halk Evleri büyük emekler ve zorluklarla kuruldu. Sekiz yıldan bu yana da güçlenerek büyüdü. Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük aile artık kurumsallaşmak zorunda. İsimler üzerinde değil sistem üzerinde büyümeye devam edecek olan Cumhuriyet Halk Evleri yeni dönemde de aynı ilke ve prensipler doğrultusunda projeler üretmeye ve büyümeye devam edecektir. İnancım budur. Yeni dönemde görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum…” dedi.

Yedi Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte, toplam on dokuz kişiden oluşan bir yönetim komisyonu tarafından yönetilecek olan Cumhuriyet Halk Evleri Başkanlığını Mazhar Karakaya yürütecek.

CHE Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor;

CHE Yönetim Kurulu Başkanı Mazhar Karakaya, CHE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adalet Özhan, CHE Genel Sekreter Merih Meltem Anayaroğlu, CHE Sayman Bekir Sami Turan, CHE Yönetim Kurulu Üyeleri Bahtışen Karahan, Naciye Tanrıkulu Filiz, Özgüray Önal.

Yeni dönem CHE Başkanı Mazhar Karakaya onurlu bir görev üstlendiğini ifade ederek şöyle konuştu; “Cumhuriyet Halk Evleri kurulduğu günden bu güne başarılı bir yol aldı. Yaklaşık sekiz yıldan bu yana çok yoğun emek harcandı. Çok sağlıklı ve hızlı bir şekilde büyüdük. Kocaman bir aile olduk. Bundan sonraki süreçte de yine sağlıklı ve kontrollü bir büyüme devam edecek. CHE daha kurumsal ve kişilere bağlı olmadan belli bir sistem ile aynı ilke ve amaçla projelerini tek tek hayata geçirecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın…”

Cumhuriyet Halk Evleri özellikle çocukların ve genlerin eğitimi için destek sağlayan ve çok özel projeler ile dikkatleri üzerinde toplayan bir dernek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.