Bodrum Gündem

BODEX Fuarı Beklenen İlgiyi Görmedi…

BODEX Fuarı Beklenen İlgiyi Görmedi…

Bodrum’da bu yıl 5.si düzenlenen BODEX (Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda ihtisas) Fuarı bugün başladı. Dünya çapında yaşanan korona virüs salgını nedeni ile fuara katılımın düşük olduğu görüldü.

Bodrum Gündem Haber

Konacık Mahallesi’ndeki Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde 11-14 Mart tarihlerinde ziyarete açık kalacak olan fuarın açılışına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz,  Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Tamer Mandalinci, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Erdoğan Başeğmez ve katılımcılar hazır bulundu.

“Korona Virüsünün Sezon Öncesi Olması Bizim İçin Bir Şans…”

Törende konuşan Başkan Vekili Tamer Mandalinci, katılan tüm sektör temsilcilerine teşekkür ederek fuarın hayırlı uğurlu olmasını diledi. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:“Her yıl olduğu gibi yine güzel bir organizasyonda birlikteyiz. Gündemi biliyorsunuz tedbirli olmalıyız. Tedbirleri ihmal etmemeliyiz ama paniğe de gerek yok. Koronavirüsle ilgili ülkemiz başından beri ciddi tedbirler aldı. Bu sıkıntıların en kısa zamanda geçeceğine inanıyorum. Turizm sektörü kırılgan bir sektör ama bu sorunun ölü sezonda meydana gelmesi bizim için şans. Havaların ısınmasıyla birlikte, alınan tedbirlerle birlikte Dünya genelinde bu sorunun azalacağına inanıyorum. Biz de ilçemizde her türlü tedbiri aldık.”

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Türkiye’nin farklı noktalarından Bodrum’a gelip stant açan firmaların stantları gezildi. Fuarda gıda, endüstriyel mutfak, mobilya, ısıtma ve soğutma sistemleri, ev ve otel tekstili ürünleri stantlarda yerlerini aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.