Bodrum Gündem

Bodrum Acı ot festivali İPTAL OLACAK MI?

Bodrum Acı ot festivali İPTAL OLACAK MI?

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Ortakent Yahşi Güzelleştirme Derneği-OYDER tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Acı Ot Festivalinin iptal olmadığını söyleyen Ahmet Aras “Gerekli tüm önlemlerimizi ve dezenfekte işlemlerini yaptık, yapmaya devam ediyoruz…” dedi . 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Acı Ot Festivali açılışı, 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 11.00’de Ortakent Köyiçi mevkiinde yapılacak. Ege’nin yöresel lezzetlerini, el emeği göz nuru yöresel tasarım ve ürünlerini görücüye çıkaran ve Bodrum’a baharı müjdeleyen festivalde bu yıl 250’nin üzerinde yöresel lezzet standı kurulacak. Festival süresince Bodrum’un seçkin bazı mekanları da yöresel lezzetlerini özel indirimlerle sunacak.

Panik ve Telaşa Gerek Yok, Bilgi Kirliliğine Dikkat…

Korona Virüsü’nün Türkiye’de de görülmesi ile tüm yurtta bir panik havası yaşanmaya başlandı. Özellikle kolonya ve temel gıda maddelerinin yoğun satışı nedeni ile marketlerin rafları boşaldı. Tüm yurtta, Muğla’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Bodrum’da da Korona Virüsüne karşı tüm önlemler alınıyor. Sosyal medya ve Watsapp gruplarında da doğruluğu onaylanmamış çok sayıda bilgi dolaşmakta. Bodrum Devlet Hastanesinin Acil Servisinin karantina altına alındığı bilgisi de bir anda Bodrum’a yayıldı. Ancak Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras telaşa ve tedirginliğe gerek olmadığı, söylentilerin de doğru olmadığı yönünde açıklamalarda bulundular.

Acı ot Festivali İptal Edilmeyecek…

En çok merak edilen konulardan birisi de Bodrum ACI OT FESTİVALİ‘nin iptal edilip edilmeyeceği yönündeydi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras konu ile ilgili olarak; “Bodrum Belediyesi olarak gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Festivalin yapılacağı bölge de dezenfekte edildi. Festival boyunca da dezenfekte edilmeye devam edilecek. Bodrumlular lütfen paniğe ve telaşa kapılmasın. Acı Ot Festivali ile ilgili hazırlıklarımız tamam. Planladığımız gibi 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 11.00’de Ortakent Köyiçi mevkiinde yapılacak…” dedi.

Türkiye’nin En Lezzetli Festivali Bodrum Ortakent’te

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.