Bodrum Gündem

65 Yaş Üstü İçin Bodrum’da ‘Mobil Vezne’ Hizmete Başladı

65 Yaş Üstü İçin Bodrum’da ‘Mobil Vezne’ Hizmete Başladı

Bodrum Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üzeri vatandaş için “Mobil Vezne” hizmetini başlattı. Bodrum Belediyesi’nin çağrı merkezini arayan vatandaşlar, emlak, çevre ve temizlik vergilerini evlerinden çıkmadan ödeyebilecek.

Bodrum Gündem Haber

‘Mobil Vezne’ uygulamasını 15 Mayıs 2020 Cuma günü itibariyle hizmete sunan Bodrum Belediyesi, Bodrum’da yaşayan ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üzeri yurttaşların vergi ödemelerini evlerinde tahsil etmeye başladı. Pandemi sürecinde başlatılan hizmetten yararlanmak isteyenler, Bodrum Belediyesi’nin 444 00 48 ya da 153 numaralı çağrı merkezini arayarak randevu alabilecek. Araç, belirlenen gün ve saatte vatandaşın adresine emlak, çevre-temizlik gibi vergi ödemelerinin tahsilatını alıp, makbuz verecek.

Bir program dahilinde Bodrum Yarımadası’nın her mahallesine giden Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü memurları, sistemin devreye girdiği ilk günden yoğun talep almaya başladıklarını belirtti. Ödemelerini güvenle ve kolayca halleden Bodrumlular da, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Bodrum Belediyesi’ne teşekkür etti .

Mobil Vezne, ilk gününde Eskiçeşme, Gümbet, Bitez, Turgutreis ve Torba mahallelerinden gelen talepleri değerlendirerek bu mahallelerde yaşayan 65 yaş üzeri vatandaşa hizmet götürdü. Mobil Vezne, gelen talep doğrultusunda her gün belli bir program dahilinde tahsilat yapmaya devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.