Bodrum Gündem

Bodrum Yat Limanı 6 Gün Sonra Bitiyor

Bodrum’un vitrini olarak kabul edilen Bodrum Yat Limanı alt yapı ve meydan düzenlemesinin yüzde 90’ı tamamlandığı bildirildi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Yat limanının 15 Haziran günü itibarı ile bitirileceği sözünü verdi…

Bodrum Gündem Haber

Yat Turizminin Başkenti olarak kabul edilen Bodrum Yat Limanı alt yapı ve meydan düzenlemesinin 20 Mayıs itibarı ile biteceğinin söylenmesine karşın, çeşitli nedenlerden dolayı tamamlanamadı. Özellikle Yat Turizmi ile ilgili beklentilerin yüksek olduğu bu dönemde Bodrum Yat Limanı alt yapı ve meydan düzenlemesinin uzaması tepkilere neden olmaktaydı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün 4 Haziran günü Bodrum’a gelerek Bodrum Yat Limanı alt yapı ve meydan düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürün “Bodrum Yat Limanı alt yapı ve meydan düzenlemesi 15 Haziran itibarı ile bitirilerek, turizmcilerimizin ve Bodrum halkının hizmetine sunulacak…” şeklide söz verdi.

Yüzde 90’ı bitirildi 15 Haziran’da tamamen bitecek…

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum’da Muğla Büyükşehir Belediyesinin alt yapı çalışmalarının yüzde 90’ının bitirildiği bilgisi verildi. Limanda elektrik, mekanik, yangın alt yapı imalatları, yürüyüş alanları ve oyun grupları çalışmaları 15 Haziran’da tamamlanacak.

“Bodrum’un ihtiyacı olan diğer bütün yatırımları da getireceğiz”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras “Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’a Bodrum Belediyesi’nin 1 yıllık bütçesine denk gelen 250 milyon liralık yatırımı şu an Bodrum’da devam ettiriyor. Altyapıdan, modern otogara, limandan Turgutreis Yaşam Merkezi’ne Muğla Büyükşehir Bodrumumuza yakışan yatırımları hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile işbirliği içerisinde çalışmalarımız devam edecek ve Bodrum’un ihtiyacı olan diğer bütün yatırımları da getireceğiz…” dedi.

“Yat limanı yenilenen yüzüyle hizmete girecek”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Bodrum yat limanı projemiz 15 Haziran tarihinde bitiriyor. 15 Haziranda limanımız yenilenen yüzüyle hemşehrilerimize, yerli ve yabancı misafirlerimize hizmet vermeye başlayacak…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.