Bodrum Gündem

Gazeteci Saygı Öztürk’ün Onurlu Gözyaşları

Gazeteci Saygı Öztürk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından kendisine yönelik olarak söylediği sözlere göz yaşları ile yanıt verdi; “Samimi söylüyorum çok üzüldüm. Bir bakanının böyle dememesi lazım, böyle yazmaması lazım. Vallahi ülkem için üzülüyorum…” dedi

Bodrum Gündem Haber

Soylu’nun bu sözlerine KRT TV’de yayınlanan Söz Meclisi’nde yanıt veren Öztürk, “Saygı Öztürk olarak bugüne kadar sadece gazetecilik yaptım ve gazetecilik yapmaya devam edeceğim. Samimi söylüyorum çok üzüldüm. Bir bakanının böyle dememesi lazım, böyle yazmaması lazım. Vallahi ülkem için üzülüyorum. Malımızı, canımızı, namusumuzu emanet ettiğimiz Bakanın böyle yapmaması lazımdı. 40 yıldır bu tür polemiklere girmedim. Demokrat Parti Genel Başkanlığı döneminden beri de görüşmedim. 40 yıldır namussuzluk yapmadım bundan sonra da yapmam. Ben kalemimi satmam.” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Soylu, “#SAYGIsızÖZTÜRK 1- Haysiyet cellatlığı yaptın 2- Şimdi de yalan söylüyorsun. Seni Türkiye’nin tüm namuslu insanlarına şikayet ediyorum” ifadelerini kullamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.