Bodrum Gündem

Bilnet Okulları Yeni Döneme Hazır

Bilnet Okulları Yeni Döneme Hazır

Bilnet Okulları, kullandığı hijyen ürünlerinden fiziksel mesafeyi gözettiği eğitim alanlarına, yeni nesil teknoloji uygulamalarıyla yapılandırdığı derslerden psiko-sosyal destek programına kadar aldığı önlemler ve öncü uygulamalarıyla öğrencilerini bekliyor.

Bodrum Gündem Haber

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yılın 2. dönemini online eğitim sürecine geçmek durumunda kalan eğitim-öğretim kurumları, önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için her türlü olasılığı gözönünde tutarak hazırlıklar yapıyor. Bodrum Bilnet Okulları da aldığı önlemlerle yeni eğitim -öğretim yılına ilişkin hazırlıklarını tamamladı.

Bilnet Okulları, kullanılan hijyen ürünlerinden fiziksel mesafenin gözetildiği eğitim alanlarına, yeni nesil teknoloji uygulamalarıyla yapılandırılan derslerden psiko-sosyal destek programına kadar aldığı kapsamlı önlemler ve uygulamalarla öğrencilerini bekliyor. Virüsün etkileri dolayısıyla online eğitime geçildiği günden bugüne öğretim sürecinin planladıkları gibi başarıyla sürdürdüklerini, çalışmalarını 21. yüzyılın ihtiyaç ve beklentilerine göre yaptıklarını ifade eden Bodrum Bilnet Anadolu Lisesi Müdürü Filiz Şen, pandemi sürecinde online eğitimin ve kalitesinin öne çıktığına vurgu yaparak şunları dile getirdi ; Bodrum Bilnet Anadolu Lisesi Müdürü Filiz Şen; “Okulumuzda hemen bir kriz ekibi kurduk ve bir eylem planı oluşturduk. İlk ve öncelikli hedefimiz gerek öğrenci gerekse velilerimizin içinde bulunduğu kaygı ve korku durumunu sağlıklı bir zemine oturtmak oldu.” dedi.

Bunun yanında akademik olarak çalışmalarını da başarılı şekilde sürdürdüklerini belirten Şen; “Online eğitim sürecine en hızlı entegre olan kurumların başında geldiğimizi söyleyebilirim. Hızla aksiyon alarak hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimizi hem de velilerimizi sürece dahil ettik. Etkin bir online eğitim süreci geçirdiğimizi söylemekten gurur duyuyorum. Ciddi ve özverili bir çalışma yürütüldü. Velilerimiz ve öğrencilerimizden gelen geri bildirimler bizi oldukça mutlu ediyor.  Bir diğer önlem ayağımız ise yönetimsel oldu, her şeyden önce öğretmen ekibimizin ruh ve beden sağlığı değerliydi, çok şükür hepimiz sağlıklıyız, bir ekip olarak yaşadığımız süreci fırsata dönüştürmeye gayret ettik” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.