Bodrum Gündem

Çağdaş Bodrum Kendi Evinde Reeder Samsun ile Karşılaşacak

Çağdaş Bodrum Kendi Evinde Reeder Samsun ile Karşılaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor on birinci hafta mücadelesinde Samsun temsilcisi Reeder Samsunspor ile kendi seyircisinin desteğiyle oynayacak.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da aldığı Galatasaray Ekmas galibiyeti ile önemli bir puanı kendi hanesine yazan Çağdaş Bodrum Spor seyirci avantajı ve galibiyet morali ile maçı kazanmak için parkeye çıkıyor.

Maç öncesi bir açıklama yapan Çağdaş Bodrum Spor Antrenörü Ender Arslan, takımın her maçta daha da birbiri ile uyum yakaladığını ve sahada daha iyi bir oyun sergilediğini söylediği açıklamasında şunları söyledi; “Tabii ki Galatasaray galibiyeti bizim için çok önemli ve değerli. Çok iyi mücadele ettik. Zaten son birkaç haftadır hakikaten iyi basketbol oynuyoruz. Bu kez bu güzel oyunu sonuca da yansıttığımız için çok mutluyuz.

Bu galibiyetin daha da değerli olması için evimizdeki hedef maçlarımızdan biri olan Samsunspor maçı ligdeki mücadelemiz açısında bizim için çok daha önemli bir hale geldi. Dediğim gibi sezonda hedef maçlarımızdan birisi o yüzden muhakkak kazanmak istiyoruz.

Açıkçası bizim hedefimizde olan, kendi sahamızda her maçımızı kazanmak. Ama 10 hafta sonunda sıralama anlamında da Samsunspor karşılaşması bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu anlamda seyirciyle tam dolu bir salonun önünde çok daha kuvvetli olacağız. Hem Bodrum’daki taraftarımızı hem Muğla’daki taraftarımızı maça bekliyoruz.”

Takımda Gard olarak 1 numaralı formasıyla oynayan ve 9 maçta kazandırdığı 139 sayı ile takımın en skorer oyuncusu olan Dominic Jordan Artis, Galatasaray Ekmas galibiyetinde koçun verdiği doğru taktiklerin ve oyuncular arasındaki gelişen uyumun büyük katkısı olduğunu söyledi. Artis yaptığı açıklamalarda şunları söyledi; “Çok iyi bir koça sahibiz. Galatasaray maçını kazanmamız için maç öncesi toplantılarda olsun, antrenmanlarda olsun, gerekli olan bütün argümanları bize sundu. Biz de elimizden geleni yaptık ve maçı kazandık. Bundan sonrası için de aynı şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz.

Samsunspor da iyi oyunculara sahip iyi bir takım. Ligin sonunda olmaları onların kötü bir takım olduğunu göstermez. O nedenle biz de elimizden geleni yapıp onları yenmek için sahaya çıkacağız. Çünkü bu maçı kazanmak hem ligin geri kalan maçları için, hem de takımın ligin kalan maçlarına daha moralli devam etmesi için iyi olacak.

Koçumuz bana maçlarda yeterince süre veriyor. Ben de daha çok çalışıp, daha güçlü şekilde sahada yer almaya çalışıyorum. Onun dışında takıma daha çok sayı, asist, top çalma ile daha fazla katkı sağlamak istiyorum.”

Çağdaş Bodrum Spor 11. Hafta mücadelesini 8 Aralık Cumar günü saat 19:00’da Reeder Samsunspor ile oynayacak. Çağdaş Bodrum Spor kulübü tarafından yapılan açıklamada Muğla Menteşe Spor Salonu’nda Oynayacağı karşılaşmaya tüm Muğlalıların davetli olduğu belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.