Bodrum Gündem

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Bayramı İçin Özel Klip Hazırladı

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. Yılı münasebetiyle parti yönetim kurlu üyelerinin de içinde yer aldığı kutlama klibi hazırlandı.  

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen önderliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. Yıl kutlamaları kapsamında hazırlanan iki buçuk dakikalık klip büyük beğeni kazanıyor.

Klipte; Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile gençlik ve kadın kolları üyelerinden oluşan 32 kişi motor botlarla Kalolimnoz Adası (Kalolimni) ve Kardak kayalıklarına en yakın ada olan Büyük Kiremit adasına çıkarak büyük bir Türk bayrağı asıyorlar.

Klip ile ilgili olarak Bodrum Gündem’e özel açıklamada bulunan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen şunları söyledi “Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yılında Doğu Akdeniz’den başlayan “Mavi Vatan” mücadelemizin yanına Azerbaycan’la kardeşliğimizi de ekledik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti Bodrum ilçe teşkilatı olarak vatanın yılmaz bekçileri olduğumuzu onur ve gururla paylaşıyoruz” dedi.

Klipte gençlik kolları üyelerinin bazıları Türk bayrağı bazıları ise Azerbaycan bayrağı dalgalandırdı. Ak Parti Bodrum İlçe teşkilatı tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. Yıl kutlamaları klibinde Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın okuduğu Arif Nihat Asya’ya ait Bayrak şiiri de yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.