Bodrum Gündem

Yanarak can verdi

Yanarak can verdi

Mumcular’da çıkan yangında feci halde yanarak can veren 64 yaşındaki Turan Bayraktoroğlu, kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi amacı ile Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi…

Bodrum Gündem Haber

Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinden aldığımız bilgilere göre; Mumcular Yeniköy’de yat-tekne imalatı yapılan bir marangoz atölyesinde (7 Kasım akşamı saat 23:50 civarında) çıkan yangında bir kişi feci halde yanarak can verdi. Yangın çıktığını fark edenler itfaiyeye haber verdiler. İtfaiye ile birlikte jandarma ve Muğla 911 ekipleri de olay yerine intikal ettiler. Marangoz atölyesinde bulunan tiner, boya gibi çeşitli kimyasal maddeler nedeni ile yangın hızla marangozhanenin her tarafına yayıldı.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu söndürülen yangın sonrasında yapılan incelemede, 64 yaşındaki Turan Bayraktoroğlu olduğu öğrenilen sahsın feci halde yanmış cesedi bulundu. Feci halde yanarak can veren Bayraktaroğlu’nun Marangozhanenin asma katında uyuduğu öğrenildi.

Sivas nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Bayraktaroğlu’nun cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yangının elektrik aksamından çıktığı değerlendirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.