Bodrum Gündem

Ülkeyi Yönetemeyenleri Değiştirelim

Ülkeyi Yönetemeyenleri Değiştirelim

Sol Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, ülkemiz derin bir ekonomik krizin içerisinde olduğu vurgulandı ve Halkın sorunlarının, halkın dayanışmasıyla çözülebileceği, bunun için de sömürü ve baskı düzenini değiştirmek gerektiği kaydedildi…

Bodrum Gündem Haber

Sol Parti Türkiye genelinde, tek adam diktası altındaki karanlık düzeni değiştirmek için “Değiştirelim” başlıklı bir kampanya başlatmıştı. Bu kapsamda Sol Parti Bodrum İlçe örgütü de bir basın toplantısı düzenleyerek yurttaşlara değişim ve birleşme çağrısında bulundu.

Parti binasında, açıklamayı yapan, Sol Parti Bodrum İlçe Başkanı Oben Konyalıoğlu, İktidarın halkın sorunlarını çözemediğini, iktidardakilerin her gün derinleşen krizin kaynağı olduğunu söyledi.

İktidarın, zorbalıkla, baskıyla, halkı sindirerek iktidarlarını sürdürmeye çalıştıklarını, yönetemediklerini, tel tel döküldüklerini kaydeden Konyalıoğlu “Ekonomideki çöküşün bunun en önemli göstergesi. Asıl sorun bu ucube tek adam rejiminin kendisindedir…” dedi.

Çözümün toptan değiştirmekle olacağını vurgulayan Sol Parti Bodrum İlçe Başkanı Oben Konyalıoğlu açıklamasını şu şekilde tamamladı; “Parası olanın hayatta kaldığı parası olmayanın ölüme terk edildiği bu açlık ve sefalet düzenini değiştirilmesi gerekiyor. Halkın sorunları, halkın dayanışmasıyla çözülebilir. Bunun için sömürü ve baskı düzenini değiştirmek gerek. Haramilerin saltanatını, yobazın karanlığını yenmek için birleşelim…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.