Bodrum Gündem

Yumuşacık battaniyeler evinize keyif, ruhunuza sıcaklık katacak

Yumuşacık battaniyeler evinize keyif, ruhunuza sıcaklık katacak
07.01.2021
0
A+
A-

Ev dekorasyonunda yenilikçi tasarımlarıyla trendleri yakından takip eden Bella Maison, yeni sezon battaniyeleriyle evlerde sıcacık bir atmosfer yaratıyor. Yumuşacık dokusuyla evde geçirilen zamanı daha konforlu hale getiren battaniyeler, soğuk kış günlerinde keyif dolu anlar yaşatıyor. Mavi, bej, antrasit, somon ve kahverengi gibi birbirinden güzel renklerle tasarlanan battaniyeler, kış boyunca evlere renk ve enerji katıyor.

Bodrum Gündem Haber

Minimal tarzıyla şıklığa vurgu yapan battaniyeler, her zevke hitap eden modelleriyle yatak odası dekorasyonunun tamamlayıcısı oluyor. Geometrik şekillerin yer aldığı Monet pamuklu battaniye çarpıcı bir duruş sergilerken, yaprak desenlerinin ön plana çıktığı Berta, Clarice ve Daisy pamuklu battaniyeler ise modern bir görünüm sağlıyor. Bunun yanı sıra battaniyelerin uç kısmında yer alan püskül detayları hem yataklarda hem de ortamda ayrı bir hava yaratıyor. Çift taraflı olarak kullanılabilen tasarımlar, her yatak odası dekorasyonuna uyum sağlıyor.

Sadelikten yana olanların beğenisini kazanan Rio, Magdelena, Romano, Vitale ve Macoron akrilik battaniye modelleri ise renk tonlarıyla zarifliği gözler önüne seriyor. Özenle hazırladığı tasarımlarıyla ev dekorasyonuna yenilik katan Bella Maison, tüm battaniyelerde geçerli yüzde 50’e varan indirime ek sepette yüzde 30’a varan indirim uyguluyor. Kullanıcılarına keyif dolu bir kış yaşatmak isteyen marka, birbirinden şık tasarımlarını uygun fiyatlarla beğeniye sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.