Bodrum Gündem

Duysak; “2021 yılı el emeği göz nuru ürünlerin yılı olacak”

Duysak; “2021 yılı el emeği göz nuru ürünlerin yılı olacak”
20.01.2021
0
A+
A-

Turizm ve Medya sektörüne yıllarını veren Derya Duysak TGRT EU’da yayınlanan “Benim Şehrim Benim Hikayem” İzmir belgeseline konuk oldu. Şubat ayının ilk haftası yayınlanacak olan programda Derya Duysak  Handcraft olarak kendi ürettiği El Emeği Göz Nuru ürünlerini tanıttı. Sunuculuğunu Gamze Girgiç’in yaptığı programın Görüntü Yönetmeni Kadir Özkoyuncu, Sanat Yönetmeni Abdullah Menteş.

Bodrum Gündem Haber

Uzun zamandır el emeği ürünlerin tasarımlarını yapan Duysak, “Son 1 yıldır yaşanan pandemi nedeniyle evlerimize kapandık. İnsanın her zaman bir B Planı olmalı. Artık teknoloji çağında yaşıyoruz. 2021 yılında El Emeği Göz Nuru ürünler çok değerli olacak. Bu durumdan yola çıkarak bir nevi krizi fırsata çevirmek düşüncesiyle bu dönemi çok iyi değerlendirerek ve güzel tasarımlar üreterek yaratıcılığı ön plana çıkartmak istedim. Kaliteli ürün, kaliteli hizmet en önemli misyonum.

Tüm sektörlerimiz pandemi nedeniyle çok sıkıntı yaşadı halen de yaşıyor. Bu durumdan en fazla turizm sektörümüzün etkilendiğini düşünüyorum.

Online çalışmaların hız kazandığı bir zamanda deryaduysak.com olarak web sitem hizmete girdi. Yıllardır devam edem turizm haber portalım da yayın hayatına halen devam ediyor.

El emeği, göz nuru ürünleri, çalışıp gayret edip üreterek başardığınız da tekdüzeliğine ve sıkıcılığına meydan okuyorsunuz. Bu sürecin daha da gelişmesi için önemli dokunuşların yapılması gerek.

Kadınların yaşamın her alanında varlığını çok önemsiyorum. Kadın yaşama ne kadar çok dokunursa, özellikle de ekonomik faaliyetlere katılımı ne kadar artarsa; yaşam da, ekonomimiz de o kadar güçleniyor, zenginleşiyor. Girişimci, rekabetçi ve güçlü bir ülke olma yolunda bir dönüşüme ihtiyacımız var.’’ dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.