Bodrum Gündem

Bodrum Gönüllülerinden 8 Mart’a özel klip

Bodrum Gönüllüleri, sosyal medya platformu üzerinden yayınladıkları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü klibi ile izleyenlerinden beğeni aldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Taner Akbal ve Serkan İmamoğlu’nun kurucusu oldukları ve her geçen gün üye sayısı artan Bodrum Gönüllüleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için bir klip hazırladı.

Klipte Bodrum’da yaşayan, farklı meslek dallarından insanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili kısa mesajları yer alıyor.

Gurup kurucuları, klibin tamamen sosyal sorumluluk gereği ve amatör bir ruhla hazırlandığına dikkat çekerken “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla; bu güne adını veren kadınlarımızı anmak, farkındalık oluşturmak ve kadına şiddetin önüne geçebilmek amacı ile tamamen amatör bir ruhla ve kendi olanaklarımız çerçevesinde bir klip hazırladık. Hazırladığımız klibe mesajları ile destek veren başta Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı osman Gökmen, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz. Bodrum Gönüllüleri olarak haklarını ararken bir fabrikada öldürülen 129 kadın işçinin ölümünün ardından doğan 8 Mart’ı ve onun temsil ettiği her alandaki kadın haklarının hedefine ulaşacağı günler diliyoruz. Kadınlarımızı şükranla anıyor, kadına şiddetin olmadığı bir toplumun var olacağına olan inancımızı koruyoruz” dediler.

Bodrum Gönüllüleri (Gönüllü Bodrum) Sosyal medya kanallarında kendilerini şöyle tanıtıyor;

Bodrum Gönüllüleri Bodrum Yarımadasında daha yaşanılabilir, daha çağdaş, daha yeşil bir Bodrum için çeşitli faaliyetler ve projeler düzenleyen bir topluluktur. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla tarafsız ve birleştirici ilkelerimizle ortak paydayı gözetir , birlikte başarırız.

Gerçekleştireceğimiz faaliyet konuları ; Gençlik ve Spor, Doğa, Sağlık, Eğitim, Çevre ve Trafik, Kadın ve Çocuk Hakları, Arama Kurtarma, Kültür, Sanat ve Sosyal konular.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.