Bodrum Gündem

Bodrum’a kamyonla kar taşıdılar

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı Bodrum’a kamyonla kar getirdi…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Bodrum’a 110 km. uzaklıktaki Kavaklıdere ilçesinden iki kamyon kar getirildi. Muğla’nın AK Partili Kavaklıdere ve Yatağan İlçelerinin belediyeleri tarafından gönderilen iki kamyon kar Bodrum Belediye Meydanına döküldü. Bodrumlu yurttaşlar önce kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken çocuklar ise kar sevinci yaşadı.

Çocuklar sevindi, büyükler şaşırdı…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığınca organize edilen etkinliğe, AK Partili Kavaklıdere ve Yatağan Belediyeleri destek verdi. Çocuklar iki kamyon ile Bodrum’a getirilen ve Belediye meydanına dökülen karlarla kartopu oynayarak keyifli zaman geçirirken, çocuklardan bazıları da kardan adam yaptı.

Bizim yaşayamadığımız kartopu sevincini yaşadılar…

AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum’da doğup büyüdüğünü ve küçüklüğünde hiç karla oynayamadığını ifade ederek; “20 yaşına kadar hiç kar görmemiştim. 65 yaşındaki annem de hayatı boyunca hiç kar görmedi. Çocukluğumda karı hep siyah-beyaz televizyonlarda görürdük. Şimdi ise Bodrumlu çocuklar bizim yaşayamadığımız kartopu sevincini yaşadılar. Şimdilik iki kamyon getirdik ama ilerleyen süreçte daha da getireceğiz…” dedi.

Kar getiren kamyonlar ile birlikte Bodrum’a gelen Kavaklıdere Belediye Meclis Üyesi Mehmet Duramaz ise talep olması durumunda yine kar getirebileceklerini kaydetti.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Gökmen, kendilerine destek veren Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ile Kavaklıdere Belediye Meclis Üyesi Mehmet Durmaz’a teşekkür etti.

Aynı anda “Esnaf Entübe” başlıklı bir basın açıklaması yapıldı…

Kamyon ilke Bodrum’a kar getirildiği sırada Bodrum Belediye Meydanında Millet İttifakını oluşturan CHP, İYİ Parti, DP, Gelecek ve DEVA Partilerinin ilçe başkanları “esnaf entübe” başlığı ile esnafın zor durumda olduğuna dikkat çeken ortak bir basın açıklaması yaptılar.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.