Bodrum Gündem

Muğla İl Hıfzıssıhha Kurulu toplandı

Muğla İl Hıfzıssıhha Kurulu toplandı

Koronavirüs salgınıyla mücadele için ülke genelinde topyekûn tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, yerel yönetimlerin ve meslek odalarının azami desteğiyle, her türlü araç – gereç kullanılarak denetimlerin etkinliğinin arttırılması doğrultusunda hastalığın yayılımının en düşük seviyeye indirilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Bu amaçla Muğla İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Orhan Tavlı başkanlığında Valilikte toplanarak pandemi sürecinde ilde alınan tedbirler gözden geçirildi. Başta vatandaşlar olmak üzere, iş yeri sahiplerine, esnaflara bu ilde yaşayan her kesime önemli görevler düştüğü ifade edildi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, toplumun her kesimiyle el ele vererek azim ve kararlıkla bu salgının üstesinden gelineceğini, bu konuda gerek kamu gerekse sivil toplum kuruluşlarının ve gerekse vatandaşların üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğine inandığını söyledi.

İl Hıfzıssıhha toplantısının bitiminde kurul üyeleriyle pazar yeri ve çarşı denetimine çıkan Vali Orhan Tavlı, pazarcı esnafı ve ihtiyaçlarını karşılamakta olan vatandaşlarla sohbet etti. Temizlik, Maske, Mesafe ve kurallara riayet edilmesiyle sürecin en kısa zamanda olumlu sonuçlanacağını bildirdi.

Vali Orhan Tavlı’ ya İl Hıfzıssıhha Kurulu Üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömür Özdil, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.