Bodrum Gündem

Şampiyon Ralli Otomobilleri ve Pilotlar Oasis Bodrum’da

Şampiyon Ralli Otomobilleri ve Pilotlar Oasis Bodrum’da

27 yıl sonra Bodrum’da gerçekleştirilecek ilk Ralli etkinliği Oasis’te başladı. Şampiyonlara ait ‘Efsane Ralli Otomobilleri Sergisi’ 9 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek. Ralli Şampiyonları Murat Bostancı, Burak Çukurova, Kemal Gamgam ve Uğur Soylu da 9 Nisan Cuma günü, Oasis’te gerçekleşecek söyleşi ile merak edilen soruları cevaplayacak.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Karya Otomobil Spor Kulübü işbirliği ile Oasis’in sponsor olduğu Ralli Bodrum, 27 yıl sonra Bodrum’da gerçekleştirilecek ilk ralli olacak. Aralarında, Ralli Şampiyonları Serdar Bostancı, Kemal Gamgam gibi isimlerin de otomobillerinin bulunduğu ‘Efsane Ralli Otomobilleri Sergisi’ 9 Nisan’a kadar Oasis Meydan’da ziyaret edilebilecek.
Şampiyon pilotlar 2015 Avrupa Ralli Kupası Birincisi  Murat Bostancı, 2007-2018 Türkiye Ralli Şampiyonu Burak Çukurova, 2010 Türkiye Historic Ralli Şampiyonu Kemal Gamgam ve 2019 Türkiye Ralli Sınıf N Birincisi  Uğur Soylu, 9 Nisan Cuma günü, saat 18.00’de gerçekleşecek söyleşi ile merak edilen soruları cevaplamak için ralli meraklıları ile buluşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.