Bodrum Gündem

Bahçeli’nin Sert Erdoğan Ayarı ve Gözlerden Kaçan Çok Önemli Bir Detay!

Hepiniz farkındasınız. Sedat Peker günlerdir konuşuyor, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu yerden yere vuruyordu ve videolarını milyonlar izliyordu; ama ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, ne Ak Parti’den ses çıkıyordu.

Soylu dayanamadı ve Pazartesi günü Habertürk’te malum programa çıktı “…Devlet hedef alınıyor,  ama bir sessizlik hakim…” diyerek, hem Erdoğan’a, hem de Ak Parti’ye açık açık sitem etmiş oldu.

Soylu’dan bir gün sonra Erdoğan, İslamofobi toplantısında da, Soylu’nun bir gün önceki sitemine rağmen, konuya hiç girmedi.

Bunun üzerine Devlet Bahçeli partisinin dünkü grup toplantısında, aslında Erdoğan’ı ve AK Parti’yi hedef aldığı gayet belli olan ağır cümleler sarfederek, Erdoğan’ı da Ak Parti’yi de dolaylı yoldan suçladı.

Bakın bu cümlelerden bazıları nelerdi:

“…Süleyman Soylu yalnız değildir… Bu meselede tarafsız kalmak, köhne köhne tribünde oturup üç maymunu oynamak, Türkiye’ye kast etmek için kiralanan çevrelere destek vermektir…”

HEPSİ “HAZIROLA” GEÇTİ!

İşte küçük ortak Bahçeli’nin bu ağır çıkışı etkili oldu ve Erdoğan partisinin bugünkü toplantısında, Süleyman Soylu’yu yaptığı işlerden dolayı kısaca övdü ve “Yanındayız” dedi.

Yine bugün öğleden sonra Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik apar topar bir basın toplantısı düzenleyerek, Süleyman Soylu’nun yanında oldukları mesajını verdi.

Kısacası Bahçeli, iktidarın dizginlerini elinde tuttuğunu ve büyük ortağını nasıl hazırola geçirdiğini bir kez daha göstermiş oldu.

BU İŞ BURADA BİTMEZ

Bugün Erdoğan’ın grup konuşmasını izlerken çok çok önemli bir detay yakaladım. Erdoğan Soylu’ya desteğini açıklayıp, “Yanındayız” derken, Soyluyu kesen kameradan çok ilginç bir görüntü yansıdı. Erdoğan’ın o sözleri sırasında başını iki kez öylesine yavaş öne doğru eğdi ki, başı böyle eğmenin ülkemizde tek anlamı vardır:

“Haaah şöyle. Şimdi yola geldiniz!”

Net söyleyeyim, Pelikancıların ve damadın el altından gazlarına gelip Soylu ile daha fazla oynarlarsa, bu iktidar çatır çatır çöker; ve enkazın altında da en önemli isimler ve Ak Parti kalır!

26 Mayıs 2021-Çarşamba-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.