Bodrum Gündem

Şehit Polis Bodrum’u Yasa Boğdu

Şehit Polis Bodrum’u Yasa Boğdu

Bodrum’da ki silahlı çatışmada ağır yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayan polis memuru Ercan Yangöz, tüm Bodrum’u yasa boğdu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Göğsüne isabet eden 4 kurşunla yaralanan ve durumu ağır olan 26 yaşındaki Ercan Yangöz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Abdulkadir Doğan’ın ise Bodrum Devlet Hastanesi’nde ki tedavisine devam ediliyor.

Öte yandan zanlıların yakalanması için başlatılan operasyon sonrası 5 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan 2’sinin saldırının failleri olduğu bilgisi edinildi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan ve İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan hastaneye geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, genç yaşta yaşamını yitip şehit olan polis memuru Ercan Yangöz ile ilgili şu ifadeleri kullandı “

Akşam saatlerinde ilçemizde yaşanan menfur saldırı sonrasında kahraman polis memuru kardeşimiz Ercan Yangöz’ün şehit düştüğü haberi yüreğimizi yaktı.
Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı; yaralı polis memurumuza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Yorumlar