Bodrum Gündem

Muğla’nın rantla, uyuşturucuyla, talan politikalarıyla anılmasına izin vermeyeceğiz

Muğla’nın rantla, uyuşturucuyla, talan politikalarıyla anılmasına izin vermeyeceğiz

CHP Muğla İl Başkanlığından yapılan yazılı basın açıklamasında “Artık siyasi serüveninin sonuna yaklaşan, o yüzden sandıktan kaçan Tek Adam Rejimi’nin kurduğu düzen Muğla’yı bir mafya-siyaset-ticaret ağı ile sarmış. Kamu kaynaklarının yağmalanmasının önüne geçilmedikçe, Siyasi Ahlak Yasası çıkarılmadıkça, hukuk devleti tam manasıyla inşa edilmedikçe mafya-siyaset-ticaret ağının halkımıza kene gibi yapışmasının önüne geçemeyiz. Partimiz bütün bunları hayata geçirecek yegane aktördür.” denildi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada Muğla’nın rantla, uyuşturucuyla, talan politikalarıyla anılmasına izin verilmeyeceği ifade edildi. İçinde Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da imzası bulunan 8 İlçe başkanı adına yapılan yazılı basın açıklamasında “Muğla’nın harcındaki Cumhuriyetçi, eşitlikçi, demokrasi yanlısı birikim üzerinden bu çıkar ağını defedeceğiz.” İfadeleri yer aldı.

Yazılı basın açıklamasının detayları şöyle;

“Son zamanlarda kamuoyunu meşgul eden mafya-siyaset-ticaret ilişkisinin konularından biri Muğla’nın tarihi ve doğal zenginlikleridir. Anlaşılıyor ki, bu zenginlikler sadece MUÇEV eliyle peşkeş çekilmemiş, Muğla’nın tarihi ve doğal zenginlikleri mafya için de çekim alanı oluşturmuş, siyasetçilerin yol vermesiyle buradaki rant mafyanın önemli maddi kaynaklarından birine dönüşmüş.

Artık siyasi serüveninin sonuna yaklaşan, o yüzden sandıktan kaçan Tek Adam Rejimi’nin kurduğu düzen Muğla’yı bir mafya-siyaset-ticaret ağı ile sarmış. Kamu kaynaklarının yağmalanmasının önüne geçilmedikçe, Siyasi Ahlak Yasası çıkarılmadıkça, hukuk devleti tam manasıyla inşa edilmedikçe mafya-siyaset-ticaret ağının halkımıza kene gibi yapışmasının önüne geçemeyiz. Partimiz bütün bunları hayata geçirecek yegane aktördür.

Şunun çok açık biçimde bilinmesini isteriz ki, Muğla’nın rantla, uyuşturucuyla, talan politikalarıyla anılmasına izin vermeyeceğiz. Muğla’nın harcındaki Cumhuriyetçi, eşitlikçi, demokrasi yanlısı birikim üzerinden bu çıkar ağını defedeceğiz.

CHP ilk seçimlerde iktidar olacak, Tek Adam Rejimi’nin yarattığı tahribatı ortadan kaldırarak, mafya-siyaset-ticaret ağının bütün beslenme damarlarını kesecektir. Bu bilinçle, CHP Muğla İl Örgütü bütün hazırlıklarını sürdürmektedir. Kimsenin kuşkusu olmasın, Halkımızla bu karanlığı bütün ülkeden olduğu gibi, Muğla’dan da defedeceğiz.”

 

ADEM

ZEYBEKOĞLUİL BAŞKANI
 

HALİL

 

KARAHAN

BODRUM İLÇE BAŞKANI
SEZER 

DURMUŞ

DALAMAN İLÇE BAŞKANI 
 

AYTAÇ

 

KURT

DATÇA İLÇE BAŞKANI
 

MEHMET

 

DEMİR

FETHİYE İLÇE BAŞKANI
 

MEHMET

 

GÜLHAN

KAVAKLIDERE İLÇE BAŞKANI 
 

HÜSEYİN

 

EROL

KÖYCEĞİZ İLÇE BAŞKANI
 

ZEKİ CAN

 

BALCI

MARMARİS İLÇE BAŞKANI                
 

MUSTAFA AYTAÇ

 

KAVAK

MENTEŞE İLÇE BAŞKANI

 

 

İLGİN

 

GÖKTEPE

MİLAS İLÇE BAŞKANI 
 

EVREN

 

TEZCAN

ORTACA İLÇE BAŞKANI
 

CEMİL

 

DAYDIR

SEYDİKEMER İLÇE BAŞKANI
 

HÜSEYİN

 

ÖZCAN

ULA İLÇE BAŞKANI
 

MEHMET

 

KEMİKSİZ

YATAĞAN İLÇE BAŞKANI

 

 

Yorumlar