Bodrum Gündem

Uluslararası yetenekler Sianji Well-Being’te buluştu

Uluslararası yetenekler Sianji Well-Being’te buluştu

Uluslararası Opera ve Müzik sanatları Akademi Festivali’ne Sianji Well-Being Resort Kaplıca Hotel ev sahipliği yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Uluslararası Opera ve Müzik Sanatları Akademisi Festivali kapsamında Amerika Birleşik Devletleri, Los Angeles’dan Vocal Academy of Opera sanatçıları, sanatseverleri ve akademisyenleri Bodrum’un en güzel konumunda yer alan Sianji Well-Being Resort Kaplıca Hotel’de buluştu.

17 Temmuz tarihine kadar sürecek olan etkinlikte, farklı ülkelerden gelen katılımcılara ses derslerinden vokal koçluğuna, oyunculuktan diksiyona, yoga ve meditasyon sınıflarından İtalyanca dil derslerine çok kapsamlı bir program sunulacak.

Vocal Academy of Opera – Bodrum kapsamında Yeni Zelanda, Meksika, İtalya, Almanya, İngiltere gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden profesyonel sanatçılar, gelecek vadeden yetenekler ve akademisyenler Sianji Well- Being Resort Kaplıca Bodrum Hotel’de bir araya geldi. Yaşları 18–40 arasında değişen katılımcılar Türkiye’den de müzisyen ve akademisyenlerle de çalışma fırsatı buldu. 17 Temmuz’a kadar çeşitli organizasyonlarda sahne alacak olan yetenekler, opera, klasik, ve caz müzik eserlerinden örneklerle muhteşem ziyafetler sunacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.