Bodrum Gündem

Millilerimiz Kuzey Makedonya’yı Kolay Geçti

Erkek Milli Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası eleme grubu karşılaşmalarında, Rusya ve İspanyayı yenen Kuzey Makedonya ile karşılaştı.

İlk sette çok sayıda servis kaçırıp, biraz da rakibi hafife alınca, neredeyse seti verecektik. Neyse korkulan olmadı ve Adis’in de etkili smaçlarıyla seti  25-22 önde bitirdik.

İkinci sette Murat Yenipazar muhteşem servislerle arka arkaya sayılar alınca, rakip oyuncular adeta dağıttı ve çok fazla basit hatalar yaptılar. Takımımız tüm oyuncularıyla hem müdafada, hem de smaçlarda iyi işler çıkarınca bu seti açık ara farkla 25-12 aldık.

Üçüncü sette bizim basit hatalarımızdan dolayı oyun başabaş gidiyor gibi görünse de, Makedonya’nın 10’uncu sayısından sonra millilerimiz arayı açmaya başladı. Ve durum 19-10’a geldi.  Maçın bundan sonrasında, millilerimizin etkili smaç ve bloklarının yanı sıra rakibin servis hatalarıyla seti 25-15 aldık ve maçı 3-0 kazandık ve bir üst tura yükselme hakkı elde ettik.

5 Eylül 2021-Pazar-Fatih Güllâpoğlu

KUZEY MAKEDONYA – TÜRKİYE: 0-3
SALON: Hakametsä Arena
HAKEMLER: Fabrice Collados (Fransa) – Roy Bensimon (İsrail)
KUZEY MAKEDONYA: Milev, Madjunkov, Nikola Gjorgiev, Ljaftov, Nikolov, Gjorgi Jr Gjorgiev, Angelovski (L) (Kostikj, Savovski)
TÜRKİYE: Murat, Efe Mandıracı, Emre, Adis, Burak, Mert, Beytullah (L), Caner (L) (Efe Bayram, Bedirhan, Oğuzhan, Yiğit, Oğulcan)
SETLER: 22-25, 12-25, 15-25
SÜRE: 1 saat 13 dakika (27′ 22′ 24′)

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.