Bodrum Gündem

Hadi Bakalım, Sıkıyorsa Onları Da Fetöcü Diye Kodese Tıkın!

“Batı’nın bizi kıskandığı!”, İstanbul Havalimanı’nda mahsur kalan ve sokak hayvanı muamelesi yapılıp, yerlerde uyumaları için mukavvalar dağıtılan,  binlerce yabancı turist isyan bayrağını açıp, öfkeyle “Otel istiyoruz” sloganları atmaya başladılar.

Hadi bakalım sıkıyorsa bu turistleri coplarla dövün; sonra da, “Fetöcü” diye içeri atın!

Rezaletin bini bir para.

Ulaştırma Bakanı karayoluyla İstanbul’a yola çıkıyor, Boludağ tüneli önünden yol kapalı diye Ankara’ya geri dönüyor. Sonra uçakla, kendilerinin yok etmek istediği Atatürk Havalimanı’na inmek zorunda kalıyor!

Adam Ulaştırma Bakanı, karayollarından sorumlu en üst makamda oturuyor, yolun kapalı olduğundan haberi yok.

İstanbul’a ulaşabildiği havalimanı, yok etmek için uğraştıkları Atatürk Havalimanı!

Diğer yanda karayolları doğru dürüst çalışmadığı için İstanbul Havalimanı ile şehir arasında karayolu bağlantısı kopuk. O yüzden uçuşları iptal edilen yolcular perişan oldular ve isyan bayrağını açtılar.

Yolları açacaklarına, İstanbul’a girişi yasakladılar, meyve ve sebze nakliyesi de durduğu için, patates, soğana kadar, zaten pahalı olan bu gıdaların İstanbul’daki fiyatları yüzde 25’ten fazla arttı.

Malum yandaş müteahhitlere milyarlarca dolar karşılığı yaptırılan, İstanbul Havalimanı’nın kargo bölümü kar nedeniyle çöktü. Allah’tan ölen yok; ama mal gönderenler isyanda, “Mallarımızı Atatürk Havalimanı kargosuna taşıyalım” deyip yakarıyorlar.

Bizler, yani sen, ben, o; hepimiz bu fahiş fiyata yapılan ama kargo binalarının çatısı çökecek kadar kötü inşa edilen İstanbul Havalimanı’nı yapan yandaş müteaahhitlere daha yıllarca milyar dolarlar ödeyeceğiz.

Oysa Atatürk Havalimanı’na eklenecek bir pist ile ve en az 10’da biri kadar daha ucuza kapasite sorunu çözümlenecekti.

Acil durumlarda kullanılacak depolardaki doğal gazları bitirmişler; İran doğal gazı kesince iyot gibi açıkta kaldık. Şimdi sanayi de elektriksiz kaldı. Sanayi üretecek ve ihracat yapacak ki, bunların mirasyedi gibi savurduğu Merkez Bankası’nda tükenen dolar rezervleri tekrar eski haline döndürülebilsin!

Yaptıkları ne? İşleri güçleri sanatçıları dilini kopartırım diye tehdit etmek, gazetecileri tehdit etmek ya da kodese tıkmak; işlerine gelmeyenlere, “Fetöcü” ya da terörist damgası vurup içeri atmak, yıllarca hapislerde süründürmek.

Yettiniz be, düşün artık bu ülkenin yakasından.

25 Ocak 2022-Salı-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.