Bodrum Gündem

Yandaş Gazeteciler, Fena Kazıklanıyorsunuz!

Türkiye’de şu 20 yıllık AKP iktidarında yapıldığı iddia edilen yolsuzlukların  “10 milyarlarca Amerikan Doları” tutarında olduğu söylenir, iddia edilir.

Malum; bizler gibi, mesleğin şerefi ve namusu gereği görevlerini tarafsız yapan gazetecilerin, TV habercilerinin  ekmekleri elleri alındıktan sonra; meydan, her türlü yalakalığı yapan, şeref, namus gibi kavramları ayaklar altına alan, yandaş yalakalara kaldı.

Bunlara yalakalıkları karşılığında, “fakirlerin maaşlarına göre”, nispeten iyi maaşlar veriliyor.

En yüksek maaş alanlardan yalnızca bir karı-koca yandaş yalaka yalı alabildi. Onlar da bu yalıyı, Fetö’nün bankasından verilen, kredi ile almışlardı.

Geri kalanlar ise ancak iyi bir daire, iyi bir araba, hadi sıksa sıksa bir de yazlık alabilmişlerdir.

Hey yandaş yalakalar, şimdi basit bir hesap yapın. Örneğin 3 küsur milyarlık bir ihale 9 küsur milyar dolara çıkartılabiliyorsa, bir çırpıda cukkaya atılan para 6 milyar lira yapmaz mı? 10 milyarlarca dolarlık köprüler, otoyollar, vesaire, vesaireleri hesaplarsanız, paranın boyutunu düşünebiliyor musunuz?

Hani şu şimdi ABD’de olan İran asıllı altıncı çocuğun verdikleri gibi milyonlarca dolarlık avantaları saymıyorum bile. Paraları sayamadıkları için evlerine para sayma makineleri alanları da saymıyorum!

Yani dönen paranın inanılmaz boyutunu bir düşünün.

Eeeee?

Sizler yıllardır bu AKP iktidarının devamı için kendinizi parçalamadınız mı? Şereflerinizi, namuslarınızı ayaklar altına almadınız mı?

Esas silahşör sizler olduğunuz halde, malı başkaları götürüyor, sizler de bir ev bir araba ve fakire göre iyi sayılan maaşlara, “Hamdolsun” diyorsunuz.

Milyonlarca, milyarca dolarları götürenler ise, sizlerin arkasından kıs kıs gülüp, “Ucuz namussuzlar” diye dalga da geçiyorlardır; tıpkı, altıncı çocuktan milyon dolarlar avanta alıp, “…Bakara, makara…” diye dalga geçen şahıs gibi!

Bir de size 10 puanlık bir sorum var: Hanginiz bir milyon dolar gibi bazıları için neredeyse, “Bahşiş parası” küçüklüğünde olan parayı elinizde bir arada gördünüz?

Görmediniz ve bu kafayla giderseniz de, göremezsiniz ve “Ucuz şerefsizler” olmaya devam edersiniz.

Evet yandaş yalakalar; sonuç: Çok fena kazıklanıyorsunuz, çok fena!

Bakın; sizleri, yine bizler gibi haksızlığa tahammül edemeyen gazeteciler koruyor!

Bu kıyağımı da unutmayın, ucuz şerefsiz yandaş yalakalar.

30 Ocak 2022-Pazar-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.