Bodrum Gündem

Sağlık Vakfı öğrencileri Serigrafi Çalıştayında bir araya geldi

Sağlık Vakfı öğrencileri Serigrafi Çalıştayında bir araya geldi
09.02.2022
0
A+
A-

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Tekstil Malzeme Üzerine Serigrafi Çalıştayı 8 Şubat 2022 tarihinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

Serigrafi Çalıştayı; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden Prof. Musa Köksal yöneticiliğinde öğrencileri Arş. Gör. Elif Köse, Orhan Can Türkmener, Başak Önkol, Gülçin Çelik ile Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşti.

Şablonlu tasarımın bir ipek elek, mürekkep ve bir silecek kullanarak bluzlere aktarılması üniversite öğrencileri ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin ortaklaşa çalışmasıyla yapıldı.

Çalıştaya Vakıf Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Kocadon, Murat Önder ve vakıf öğrencileri katıldı.

Başarıyla gerçekleşen çalıştay sonrası Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı başkanı Numan Balaban tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi katılımcılarına teşekkür belgeleri takdim edildi. Başkan Balaban konuşmasında bu tür etkinliklerin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin sanat becerilerinin gelişmesi ve sosyalleşme sürecine büyük bir katkı sağladığına değinirken etkinliklerin devamına ilişkin temennilerini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.