Bodrum Gündem

Engin Kaplan başkan adayı olmayacak

BESİAD geçmiş dönem başkanlarından Engin Kaplan, gazeteci Fatih Bozoğlu’nun gündeme dair sorularını cevapladı. Kaplan, adını geçtiği Bodrum Ticaret Odası Başkanlığına da açıklık getirerek aday olmayacağını ifade etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

BESİAD geçmiş dönem başkanlarından Engin Kaplan, Bodrum Gündem’in konuğu olarak gazeteci Fatih Bozoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Engin Kaplan, gündeme dair soruları yanıtlarken özellikle son dönemde her kesimden vatandaşın tepkisine neden olan elektrik zamlarından, yarımadada faaliyet gösteren işletmelerin bölgedeki yüksek kira giderleri ve bunun paralelinde yaşanan geçim sıkıntısı nedeniyle kalifiye personel bulmakta zorlandığına dikkat çekti.

Kaplan açıklamalarına şöyle devam eti “Tabanın ne istediğini bilmek gerekir ve ne istiyor diye sormak lazım.  İnsanlar öz eleştiri yapabilmeli. Konuşmalarımızın yıpratıcı olmasını istemem. Ticaret Odasına başkan adayı olmayacağımı açıklamam gerekti. Seçim sürecinde edilgen de olmayacağım…” dedi.

Engin Kaplan, geliştirdikleri “allkaria” projesinin dünyada bir benzerinin daha olmadığının altını çizerken ilerleyen süreçte sosyal, toplumsal ve ekonomik alanlarda projelerini hayata geçireceklerini kaydetti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.