Bodrum Gündem

Yıldız Sivrikaya başkanlığa aday

Yıldız Sivrikaya başkanlığa aday
26.02.2022
0
A+
A-

Torbalı Belediyesi eski Başkanı merhum İsmail Uygur’un eşi Yıldız Sivrikaya, ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Bodrum Gündem Haber
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı ilçe teşkilatı 27 Şubat 2022 Pazar günü Olağanüstü kongre yapacak.
İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan örgütün emekçisi Yıldız Sivrikaya, Kongrede ‘Kırmızı’ listeden girecek.
İzmir’in Torbalı ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Uygur’un vefatı sonrasında yerine kimin başkan olacağı tartışılırken, parti emekçileri, Başkanın eşi Yıldız Sivrikaya’nın “örgütün evladıdır, partiyi asla satmaz” diyerek kendisine olan güveni gururla her ortamda dile getirdi.
Yıldız Sivrikaya, yaklaşık 35 yıllık parti aidiyetinin verdiği disiplin ile bir kez bile “ben olmazsam, başkası da olamaz”, “benim daha çok emeğim var” demedi.
Sebze fidesi üreten Yıldız Sivrikaya, çiftçinin, sanayicinin ve esnafın dostu, tarımın, sanayinin ve ticaretin içinden birisi olduğu için de sorunları yakından bilmektedir.
Torbalı’nın tanınan simalarından olan Yıldız Sivrikaya’nın ailesi de Torbalı’nın sevilen ve sayılan ailelerindendir.
Yedi göbekten CHP’li olan Yıldız Sivrikaya, uzun yıllar partinin gençlik kollarında çalışmış, Gençlik Kolları Başkanlı görevini de yürütmüştür.
İlçe yöneticiliği, bir dönem il disiplin kurulu üyeliği yapan Sivrikaya, 3 dönem meclis üyeliği ve de 2009 Torbalı Belediye Başkan Yardımcılığı Yapmıştır…
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı İlçe Başkanı adayı Yıldız Sivrikaya, adaylık sürecinde parti örgütünün inanılmaz destek olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 35 yıllık parti aidiyetinin verdiği disiplin ile partimi her şeyin üzerinde gördüm. Aslolan partimizdir dedim. Çiftçinin, sanayici ve esnafın içindeyim. Sorun ve sıkıntıları yakından biliyorum ve çözüm önerilerimi her platformda sunuyorum. Partimizin 27 Şubat 2022 Pazar günü yani yarın yapılacak kongresine tüm partililerimizi bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.