Bodrum Gündem

Projeler teker teker hayata geçiyor

Projeler teker teker hayata geçiyor
02.03.2022
0
A+
A-

Marmaris Belediyesi ekipleri çok amaçlı salonlar ve halı sahalar için kolları sıvadı.

Bodrum Gündem Haber

Selimiye ve Turunç’ta mahalle sakinlerinin düğün, nişan gibi özel günlerine ev sahipliği yapacak olan çok amaçlı salonlar için çalışmalar başladı. Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dikkate alan Fen İşleri Müdürlüğü her iki mahallede de çok amaçlı salon yapımına başladı. Çok amaçlı salonların, özel gün yemeklerinin yapılmasına olanak sağlayan mutfağı da olacak. Turunç mahallesinde düğün salonunun yanında yer alan çocuk parkı olan alan da Park ve Bahçeler ekipleri tarafından revize edilecek.

Gençler Daha Konforlu Spor Yapacak

Öte yandan ekipler halı sahasız mahalle kalmasın diyerek yine Selimiye, Turunç ve Çamlı’da da halısaha yapımına başladı. Söz konusu mahallelerde gençlerin sportif faaliyetleri daha modern bir ortamda gerçekleştirmesi sağlanacak.

Mahalle Yaşayanlarını Dinliyoruz

Çalışmaların mahalle yaşayanlarından gelen talepler doğrultusunda yürütüldüğünü ifade eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da “Bazı mahallelerimize halı saha kazandırırken, bazılarına ise çok amaçlı salon yapıyoruz. Mahallelerimizin eksiklerini teker teker tespit edip hayata geçirmek için projelendiriyoruz. Buralardaki çalışmalar tamamlandığında yenileri için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.