Bodrum Gündem

Kadınlar için Erkekler Sahnede

Kadınlar için Erkekler Sahnede

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Bodrum’da yaşayan iş insanlarından oluşan gönüllü erkek korosu “Bir kız çocuğunun geleceği ol!” sloganıyla konser verecek.

Bodrum Gündem Haber

Daha önce çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atan müzisyen Pınar Seli tarafından organize edilen yardım konseri, 8 Mart Salı günü Bodrum Mandalin’de gerçekleşecek. Konserde farklı meslek gruplarından gönüllü erkekler, kadına yazılmış en güzel şarkı ve şiirleri seslendirecekler. Konserin  geliri ise Türk Eğitim Vakfı “Eğitimli kızlar, umutlu yarınlar “fonuna bağışlanacak.

Bir Kız Çocuğunun Geleceği Ol

Konser öncesi değerlendirmelerde bulunan Pınar Seli, “8 Mart 2020’de cezaevinde anneleri ile birlikte kalmak zorunda olan çocuklar için anaokulu projesi gerçekleştirmiştik. ‘Ona Ses Ol’ konserinin geliri ile cezaevinde anneleriyle kalmak zorunda olan 0-6 yaş grubu minikler için anaokulu yapmıştık. Son olarak aşçılık bölümü okuyan özel öğrencilerimize okullarında mutfak atölyesi yapmak için yola çıkmış ve onu gerçekleştirmiştik ve o mutfak tamamlanmak üzere. Şimdi yine çok önemli bir günde özel bir organizasyonda sizlerle birlikte olacağız. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Bodrum’da yaşayan farklı meslek gruplarından erkekler, sahneye çıkarak kadınlara yazılmış şarkı ve şiirleri seslendirecekler. Konserin  gelirini Türk Eğitim Vakfı ‘Eğitimli kızlar, umutlu yarınlar’ fonuna bağışlayacağız. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde destek olan herkese teşekkür ediyor, tüm Bodrumluları etkinliğimize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.