Bodrum Gündem

Uyuşturucu Operasyonunda bir tutuklama

Uyuşturucu Operasyonunda bir tutuklama
31.03.2022
0
A+
A-

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticareti ile mücadele çerçevesinde bir araçta yaptığı aramada uyuşturucu madde ve uyuşturucu imalatında kullanılan aparatlar ele geçirdi.

Bodrum Gündem Haber

Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Ortaca İlçesinde ikamet eden B.A. isimli şahsın ışık sistemi kurmak suretiyle uyuşturucu madde yetiştirdiği ve elde ettiği uyuşturucu maddeleri satacağı bilgisinin alınması üzerine şahsın içinde bulunduğu araç yakalandı.

Araçta uyuşturucu madde arama köpeği “KAPTAN” ile yapılan aramada; 43 gr. skunk esrar maddesi, 52 gr. plaka esrar maddesi, 2 adet esrar öğütme aparatı, 6 adet esrar sarma kağıdı, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde yetiştirme içerikli kitapçık, 2 adet ışıklandırma sistemi ışığı, 96 adet özel üretim hibrit skunk kenevir tohumu, 1 adet elektronik uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Şüpheli B.A. isimli şahıs gözaltına alınmış olup tamamlanan adli işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.