Bodrum Gündem

Kaltun Madran Ege Yıldızları Süper Lig’de puanını 15’e çıkardı

Kaltun Madran Ege Yıldızları Süper Lig’de puanını 15’e çıkardı
21.05.2022
0
A+
A-

Muğla Menteşe’nin tek Süper Lig takımı olan Kaltun Madran Su firmasının sponsorluğunda Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde mücadele eden Kaltun Madran Ege Yıldızları Süper Lig de ki 5. galibiyetini İstanbul Haydarpaşa Spor Kulübü karşısında aldı.

Bodrum Gündem Haber

Maça hızlı başlayan Kaltun Madran Ege Yıldızları gol fırsatlarını değerlendiremedi ve ardından bir kontra atak golü ile 1-0 geriye düştü, maçın son 6 dakikasına kadar baskılı şekilde oynayan Kaltun Madran Su aradığı golü 54. Dakikada Deniz İzibüyük ile buldu maça son 2 dakika kala ise yine Deniz İzibüyük Kaltun Madran Su Ege Yıldızlarını 2-1 öne geçirek golü atarak maçın skorunu belirledi.

Bu galibiyetle puanını 15’e çıkartan Kaltun Madran Ege Yıldızları ligde düşme potasının dışında kalarak Süper Ligde kalıcı olduğunu göstermiş oldu.

Maç ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı ve Antrenör Serkan Şen, “çok zor ve önemli bir galibiyet aldık maçın son saniyesine kadar mücadele eden takımımızı kutluyorum emeği geçen herkese Teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.