Bodrum Gündem

CHP’li Alban Fethiyesporu ve Bodrumsporu Yalnız Bırakmadı

CHP’li Alban Fethiyesporu ve Bodrumsporu Yalnız Bırakmadı
25.05.2022
0
A+
A-

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, hem Fethiyespor’u Ankara’daki maçında, hem de Bodrumspor’u Bayburt’taki maçında yalnız bırakmadı. CHP’li Alban, “Sesimizle, yüreğimizle tribünlerden destek olduk. Hem Ankara’da Fethiyesporumuzu hem de Bayburt’a giderek Bodrumsporumuzu yalnız bırakmadık. İki ilçe takımımızla da gurur duyuyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Önce Fethiyespor 2. Lige yükseldi. Ardından Bodrumspor, 1.Lige yükselme maçında finale kaldı. TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta Ankara’daki Play-Off finalinde İçel İdmanyurdu’nu seri penaltılarla 5-4 mağlup ederek 3 yıl sonra 2’nci Lig’e dönen Fethiyespor’un ardından, Bayburt deplasmanındaki mücadelede ilk maçta olduğu gibi 3 gol bulan Bodrumspor bu kez sahada 3-0 galip ayrıldı ve Play-Off finaline yükseldi. Bu sonuçlarla Muğla’nın, son iki günde, iki ilçe takımının futboldaki başarılarıyla yüzü güldü.

Umarım Muğla Bir Spor Kenti Olur…

“Muğla’nın bir turizm kenti olmasının yanında artık bir spor kenti olmasının da zamanı geldi” diyen CHP Milletvekili Alban, “desteklenmesi halinde spor kulüplerinin başarılı olacakları görüldü” diye konuştu.

Spor tesislerinin de önemine vurgu yapan Alban, altyapından sporcu yetişmesinin önemine değindi. Alban, “Her mahallede gençlerin spor yapacakları, yeteneklerini keşfedecekleri bir alan olmalıdır. Başta Gençlik ve Spor Bakanlığı bu tesisleri yapmalıdır. Yerel yönetimler de bütçelerince destek olmalıdır” dedi.

Sporun kentleri bir marka haline de getirdiğinin altını çizen Alban, ayrıca hemşeriler arasında birlik ve bütünlüğü de kuvvetlendirdiğini vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.