Bodrum Gündem

Çocuklar özgürce denize girip eğlendi

Çocuklar özgürce denize girip eğlendi

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Özgür Plaj etkinliği öğrencilerin, velilerin, personelin, gönüllülerin, misafirlerin katılımlarıyla ve vakıf dostlarının katkılarıyla gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

Vakıf Başkanı Numan Balaban konuşmasında 2015 yılından itibaren, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın bu etkinlikleri düzenlediğini ve belli aralıklarla düzenlenmeye devam edileceğini belirterek öğrencilerin fiziksel hareket imkânı ve sosyalleşme olanağı kazandığı bu etkinliklerin önemine değindi.

Çocukların özgürce denize girip eğlenme imkânı bulduğu bu güne Muğla Büyükşehir Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığını temsilen Hüseyin İzmir, Bodrum Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü İzzet Mert Kallem, Volkan Boya Fir Volkan Doğer, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül, Yönetim Kurulu Üyesi Ülker İnan katıldı.

Etkinlik sonunda Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı daimi destekçileri Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne,  Bodrum Belediyesi’ne, Volkan Boya Firmasına, Bodrum Dondurmacısı’na ve Sunu Event’e teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.