Bodrum Gündem

Otel fiyatları arttı çadırcıların yüzü güldü

Otel fiyatları arttı çadırcıların yüzü güldü

Dünyada ve ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle otellerde tatil yapmaya imkânı elvermeyenler çadır kampını tercih etmeye başladı. Hem ekonomik hem de aynı zamanda her yere taşınabilen çadırların yoğun ilgi görmesi çadırcıların da yüzünü güldürdü.
Bodrum Gündem Haber

Okulların kapanması ve 9 günlük bayram tatilini deniz kenarı veya yaylalarda geçirmek isteyenler bu yıl otellere kayıt yaptırmak yerine soluğu çadırcıda alıyor. Türkiye’nin en önemli tatil merkezlerinin başında yer alan Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Antalya yol güzergâhında olan Aydın-Muğla karayolu üzerinde tatilini çadırda geçirmek isteyenler için sadece çadır ve çadır ihtiyaç malzemelerine yönelik satış merkezi oluşturuldu.
Tatil hazırlığı yapan pek çok kişinin artık çadırı tercih ettiğini belirten Mustafa Hilmi Şen, “Pandemi döneminde sosyal mesafe ve sağlık için yoğun rağbet gören çadır, pandeminden sonra ekonomik olduğu için tercih edilmeye başlandı. 4 kişilik bir çadır 550 TL’ye satılıyor. Otele bir gecelik vereceği para ile çadır alanlar yıllarca tatilde barınma sorununu çözüyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.