Bodrum Gündem

Hokeyciler bu seferde Ana Lig’de Türkiye Şampiyonluğu peşinde

Hokeyciler bu seferde Ana Lig’de Türkiye Şampiyonluğu peşinde
21.07.2022
0
A+
A-

U14 Kızlar Türkiye Hokey Şampiyonasında 4 müsabakayı da Muğla İl Karması kazanırsa Anadolu Yıldızlar Liginde ilk defa bir takım sporlarında Türkiye Şampiyonluğu bir Muğla takımının olacak.

Bodrum Gündem Haber

U14 Kızlar Türkiye Hokey Şampiyonasında gol yemeden Türkiye Şampiyonu olan Muğlalı Hokeyciler, Her ilden 1 takımın katıldığı Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye’nin Ligi, projesi olan Anadolu Yıldızlar Liginde de ilk maçta İstanbul İl Karmasını 8-1, Zonguldak İl Karmasını ise 13-2 skorla yenerek Türkiye Şampiyonluğunun favorisi olduğunu gösterdi.

Grup aşamasında 2 müsabakası kalan Muğla temsilcisinin, yarı final ve final grubunda ise 2 müsabakası daha olacak, 4 müsabakayı da Muğla İl Karması kazanırsa Anadolu Yıldızlar Liginde ilk defa bir takım sporlarında Türkiye Şampiyonluğu bir Muğla takımının olacak.

Anadolu Yıldızlar Ligi ile ilgili konuşan Antrenör Serkan Şen, “Türkiye Şampiyonluğunun en büyük favorisiyiz U14 Kızlarda olduğu gibi, Türkiye Şampiyonluğu kupasını Muğla’ya getireceğiz İnşallah” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.