Bodrum Gündem

Seraya uyuşturucuya baskını

MUĞLA’NIN DALAMAN İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONDA SERA İÇERİSİNDE KENEVİR BİTKİSİ VE ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLİRKEN, GÖZALTINA ALINAN 2 ŞÜPHELİDEN BİRİ TUTUKLANDI.

Seraya uyuşturucuya baskını

Dalaman’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda sera içerisinde kenevir bitkisi ve esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Bodrum Gündem Haber

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, narkotik ekipleri tarafından Dalaman’da kenevir bitkisi yetiştirerek hasat etmiş olduğu esrar maddelerini piyasada satışa sunan şahıslar olduğu yönünde alınan istihbari bilgi üzerine operasyon için düğmeye basıldı. U.T. ve Ü.T. isimli şüpheli şahısların ikametlerine düzenlen operasyonda sera içerisinde yetiştirilen kenevir bitkileri ile hasat edilmiş yüklü miktarda esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınarak emniyete götürülen iki şüpheli gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkartılan şüphelilerden U.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ü.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.