Bodrum Gündem

Ünlü komedyenler “İte Kaka” oyunuyla yeniden Bodrum’a geliyor

Ünlü komedyenler “İte Kaka” oyunuyla yeniden Bodrum’a geliyor

Güldür Güldür kadrosundan tanınan Tuğçe Karabayır ile Yetenek Sizsiniz finalisti Erkan Karadeniz’in oynadığı “İte Kaka” adlı interaktif komedi gösterisi Bodrumlu tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz mayıs ayında “Ruh Öküzüm” adlı oyunlarıyla Bodrumlu izleyicilerle ilk kez buluşan ve yüzlerce izleyiciyi gülmekten kırıp geçiren ikili, tekrar Bodrum’da sahne alıyor. Erkan Karadeniz’in yazıp yönettiği ve bugüne kadar onlarca kez sahnelenen oyun, Via Stage ve Zeytindalı Yapım organizasyonuyla Büyük Güz Turnesi kapsamında 12 Ekim Salı akşamı saat 20:00’de Nurol Kültür Merkezi Bodrum Şehir Tiyatrosu Salonu’nda sahne alacak.

İzleyenleri Gülmekten Kırıp Geçirecek

Finitolar Tiyatrosu bünyesinde Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır’ın muhteşem performansıyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayan ve her salonda kahkaha tufanı estiren “İte Kaka”, 15 yıldır tiyatro sahnelerinde olan ikilinin bu yolda yaşadıkları birbirinden ilginç olayları esprili bir dille anlatıyor. 2 perde olarak sahnelenen interaktif gösteride, seyirciler arasından seçilen gönüllü oyuncular da sahneye alınarak birbirinden eğlenceli skeçler hayat buluyor. İzleyenlerin tam not verdiği ve her programda bir öncekinden daha kalabalık izleyiciyle buluşan İte Kaka, izleyicilere 2 saat boyunca aralıksız kahkaha garantisi veriyor!

Oyunun biletleri İle Kitap Kafe (Oasis AVM) ve ve Biletix’ten temin edilebilirken, izleyiciler 0533 196 20 00 numaralı telefondan bilgi alabilirler. “İte Kaka” oyunu Bodrum’un yanı sıra 11 Ekim’de Marmaris’te, 13 Ekim’de Datça’da, 14 Ekim’de Fethiye’de, 15 Ekim’de Afyonkarahisar’da ve 16 Ekim’de Denizli’de sahne alacak.

Yorumlar

  1. Cenk Erdiler dedi ki:

    Ben mi görmedim? Bodrum’da hangi tarihte?

  2. Cenk Erdiler dedi ki:

    12 ekim, gördüm..

  3. 12 Ekim Salı akşamı saat 20:00’de Nurol Kültür Merkezi Bodrum Şehir Tiyatrosu Salonu’nda…