Bodrum Gündem

Bodrum Standı Göz Doldurdu

TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’nde B Holünde Bodrum standı kuruldu. Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) işbirliğinde kurulan Bodrum standı 8 Aralık Perşembe günü gerçekleşen açılış kokteyli ile yeniden göz doldurdu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum standının açılışına katılan isimler arasında CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, İzmir Eski Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Meclis Üyeleri Toros Demirdöven, Murat Pahna, Zeyyat Aybey, İzzet Göksel Esen, Sinan Cingöz, Salih Gürhan Gider, Altan Atilla, BODTO Komite Üyeleri, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, BOTAV Yetkilileri, TÜRSAB Alternatif Turizm İhtisas Başkanı Mustafa Demir, BOYD Başkanı Sabahattin Duman, TGA Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Bölge Temsilcisi Halil Özyurt, basın mensupları ve Bodrumlu işletmeler yer aldı.

Başkan Aras fuarların önemine değindi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras konuşmasında tüm zorluklara rağmen iyi bir sezon geçiren Bodrumlu turizmcileri kutlarken, Bodrum’da artık 3 ay turizmin yanında yaz-kış faaliyet olduğunu vurguladı. Fuarların etkisi ve önemini koruduğunu belirten  Başkan Aras, fuarlarda kurulan yüzyüze iletişimin turizmde faydalarının altını çizdi.

Bodrum standında Agro turizm anlatılıyor

Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven tarafından Bodrum standına katkı veren Bodrum Kaymakamı ve Bodrum Belediye Başkanına plaket takdim edilen fuarda bu sene Agro-turizm konusuna ağırlık verildi.

Başkan Ersan tarıma dayalı turizme çok önem verdiklerini belirtirken stantta Bodrum’daki bağcılığı, zeytinyağı üretimini, mandalina gibi yerel ürünleri ve Garova bölgesinin kilimlerini tanıttıklarını belirtti. “Standımızda agro turizm bölgemizden de geçen Bodrum Leleg Yolu’nu halka tanıtıyoruz. Bu konuda bastığımız haritalarla da Leleg Yolunu Agro turizm rotamız ile birlikte zenginleştirmekteyiz.” diyen Ersan Bodrum standına katkı veren tüm STK’lara ve BODTO üyelerine teşekkürlerini sundu.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB desteği ile, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında düzenlenen 16. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ağırlamaya 10 Aralık Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Bodrum standı 10 Aralık tarihine kadar B Holünde D216 kodlu alanda ziyarete açık olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.