Bodrum Gündem

Motosiklet hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

İS İLÇESİNDE BİR KIZ ÖĞRENCİNİN KULLANDIĞI VE GERÇEKLEŞEN MADDİ HASARLI KAZANIN ARDINDAN OKUDUĞU OKUL ÖNÜNE BIRAKILAN MOTOSİKLET GECE SAATLERİNDE KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR KİŞİ TARAFINDAN ÇALINIRKEN, HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI.

Motosiklet hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı
07.01.2023
0
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir kız öğrencinin kullandığı ve gerçekleşen maddi hasarlı kazanın ardından okuduğu okul önüne bırakılan motosiklet gece saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalınırken, hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asya Rana Demirbaş okuluna gidip gelmek için kullandığı motosiklet ile maddi hasarlı bir kazaya karıştı. Lise öğrencisi kız, okuduğu lisenin yakınında yaşadığı kaza sonrası motosikletini okulun önüne bırakarak evine döndü. Ertesi gün motosikletini almak için bölgeye giden genç kız motosikletini yerinde göremeyince panikledi. Motosikletinin çalındığını düşünen Demirbaş, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmalar ve güvenlik kamerası incelemeleri neticesinde motosikletin gece saatlerinde genç kızın tanımadığı erkek bir şahıs tarafından bölgeden götürüldüğünü tespit etti. Güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilen görüntülerden yola çıkarak şahsın eşkalini belirleyen ekipler, motosikleti çaldığı iddia edilen şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.